دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
سوپ قـارچ
غذاهایی هستند که در سراسر جهان طرفداران بسیاری دارند. بعضی از این غذاها در بین ما ایرانیها شناخته شده نیستند یا نکاتی در رابطه با آمادهسازی، روش پخت و جایگزین کردن بعضی مواد نایاب وجود دارد که در این صفحات به تفصیل توضیح داده میشود. با ما همراه شوید و اگر غذایی مدنظرتان است که مایل هستید راجع به آن بیشتر بدانید یا اطلاعاتی دارید که میخواهید با دیگران قسمت کنید ما را از آن مطلع کنید.
(انرژی، قدرت، لذت)
پتاژها در ایران زیاد شناخته شده نیستند ولی مدتی است که این غذای لذیذ که از خانواده سوپهاست، اندکاندک جای خود را باز کرده است. پتاژ همان حریره خودمان است و تفاوت اصلی آن با سوپ این است که همه مواد در مرحلهای از پخت، پوره و یکدست میشوند. دندونی یا سوپی که هنگام دندان درآوردن بچهها به آنها میدهند، یکی از رایجترین پتاژهاست که بسیار خوشمزه است.احتمالا بسیاری از شما سعی کردهاید تا سوپ یا پتاژ قارچ را که بسیار لذیذ و مقوی است تهیه کنید، ولی به مشکلاتی برخوردهاید. با ما همراه شوید تا مرحله به مرحله یک پتاژ قارچ مطبوع و در جه یک را آماده کرده و ایرادات احتمالی آن را برطرف کنیم.
بایدها
باید قطعات پیاز و ترهفرنگی یک اندازه باشد تا یکنواخت تفت داده شوند، در غیر این صورت تکههای کوچک سوخته و تکههای بزرگ نیمپز میمانند.
باید آب مرغ را اندکاندک و داغ اضافه کنید تا آرد در پتاژ گلوله نشود.
باید برای رقیق شدن پتاژ، خامه صبحانه و برای غلیظتر شدن سوپ، ازخامه سفت که در پاکتهای صورتی عرضه میشود استفاده کنید.
باید پتاژ را قبل از این که خامه آن بجوشد از روی شعله بردارید چون لاکتوز خامه سوخته و طعم پتاژ را خراب میکند.
باید پتاژ را هر ۵ دقیقه یک بار هم بزنید تا آرد آن ته نگیرد. در این صورت آرد گلوله شده و پتاژ ته میگیرد که در طعم، رنگ و شکل آن تاثیر میگذارد. استفاده از شعلهپخشکن هم راه مناسبی برای ایجاد حرارت یکنواخت و جلوگیری از ته گرفتن پتاژ است.
نبایدها
نباید کره را یک تکه در قابلمه انداخت، چون در حالی که هنوز مرکز آن آب نشده است، دور آن شروع به سوختن میکند، پس کره را قبلا تکهتکه کنید.
نباید آرد را زیاد تفت دهید، چون رنگش عوض شده و پتاژ تیره میشود.
نباید قارچ را زیاد تفت دهید، چون آب آن خارج شده و کوچک میشود، در این صورت ناچارید، مقدار بیشتری قارچ اضافه کنید و این به صرفه نیست.
نباید در تهیه پتاژ قارچ یا هر نوع پتاژ دیگر که رنگ آن روشن است از پودر فلفل سیاه استفاده کنید، چون رنگ آن را تیره میکند. اگر خیلی مایلید از فلفل سیاه استفاده کنید، دانههای آن را با هاون یا آسیاب نیمکوب کنید تا در پتاژ حل نشود.
نباید پتاژ را در قابلمه تفلون با گوشتکوب برقی هم بزنید، چون نه تنها تفلون ظرف را از بین میبرد بلکه مواد سمی آن داخل پتاژ میشود که برای سلامت مضر است.
روش تهیه:
روغن را در یک قابلمه داغ کرده و پیاز و ترهفرنگی را روی شعله ملایم ۶-۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. آرد سفید را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه تفت دهید تا با کره مخلوط شده و به شکل کرم درآید. قارچ را اضافه کرده و مخلوط کنید، قارچ آرامآرام آب میاندازد. پس از یک دقیقه آب مرغ را اضافه کرده و با سبزیها و آرد مخلوط کنید. در قابلمه را بسته و ۲۰ دقیقه پتاژ را بپزید. هنگامی که سبزیها کاملا پخت، قابلمه را از روی آتش بردارید به کمک غذاساز یا گوشتکوب برقی مواد پتاژ را کاملا پوره کنید تا صاف و یکدست شود. قابلمه را دوباره روی شعله ملایم برگردانده و خامه را اضافه کنید. پس از ۵ دقیقه یا هنگامی که پتاژ به مقدار لازم گرم شد، آن را کشیده و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست