جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
بیسکویت دو رنگ
مواد لازم:
آرد یک و نیم فنجان
بکینگپودر یکچهارم قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
کره نیم فنجان
شکر سهچهارم فنجان
وانیل نیم قاشق چایخوری
تخممرغ یکعدد
کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
درجهٔ فر: ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) به مدت ۱۵ ـ ۱۰ دقیقه
طرز تهیه:
سه مورد اول را با هم مخلوط کرده کنار میگذاریم، بقیه مواد را بهجزء کاکائو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم و بعد سه مورد اول را به آن میافزائیم و خمیر درست میکنیم. خمیر را به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه میکنیم. خمیرها را در ۲ نایلون جداگانه به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال نگهمیداریم. بعد خمیر سفید را به اندازهٔ ۱۵٭۴۰ سانتیمتر باز میکنیم که ضخامت آن کمتر از ۱ سانتیمتر باشد خمیر شکلات را نیز جداگانه به همین اندازه باز میکنیم و به آرامی روی خمیر اول میگذاریم و کمی با وردنه خمیر را باز میکنیم که ۲ خمیر به هم بچسبد و بهصورت رولت آنرا لوله میکنیم و یکروز در یخچال قرار میدهیم و روز بعد دایرههای یکسانتیمتری از آن میبریم و در داخل فر قرار میدهیم.
کاترین گزوزیان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست