یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا
بیماری پسوریازیس
احتمالاً عوامل غذایی از جمله هضم ناقص پروتئین عامل بیماری پسوریازیس یا جرب است. چنان چه هضم ناقص انجام گیرد یا میزان جذب اسیدهای آمینه در روده ها ناکافی باشد، باکتری ها اسیدهای آمینه را به صورت ترکیبات سمی تجزیه می کنند.
تعدادی از سم ها نیز باعث بروز بیماری پسوریازیس می شود؛ به عنوان مثال تعدادی از اسیدهای آمینه سمی به نام پلی آمین ها در افراد مبتلا به پسوریازیس، بالاتر از سطح طبیعی است. این مواد سهم زیادی در تشکیل پلاک های پوستی دارد. پایین آمدن سطح پلی آمین ها در پوست و ادرار با بهبود بالینی این بیماری همراه است. بهترین راه جلوگیری از تشکیل بیش از حد پلی آمین ها مصرف کم پروتئین به ویژه از طریق غذاهای حیوانی و همزمان افزایش مصرف مواد فیبری است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست