یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

خرفه، سرشار از ویتامین C


خرفه، سرشار از ویتامین C

برای بیشتر باغبانان، خرفه علف هرزه و به دردنخور و مشکل زاست. اما این گیاه که اغلب در باغچه روییده می شود، خاصیت زیادی‌دارد‌و‌یکی‌از‌سالم ترین‌سبزی جات به حساب می آید.
به گزارش …

برای بیشتر باغبانان، خرفه علف هرزه و به دردنخور و مشکل زاست. اما این گیاه که اغلب در باغچه روییده می شود، خاصیت زیادی‌دارد‌و‌یکی‌از‌سالم ترین‌سبزی جات به حساب می آید.

به گزارش «Medicineline»، خرفه، سرشار از اسیدهای چرب امگا۳، ویتامین C و E، آهن و پتاسیم است. خرفه را که یک گیاه ادویه ای است، با کمی آب و نمک در یک ظرف به مدت ۱۵دقیقه بپزید و پس از صاف کردن با کمی کره همراه با غذا سرو کنید.

این گیاه را می توان به علت داشتن طعم ملایم وخوب با همه غذاها میل کرد. از مصرف خرفه در زمینی که گیاهان آن سم پاشی شده است پرهیز کنید.

به خاطر داشته باشید که این گیاه با فریز و یا خشک کردن، خواص خود را از دست می دهد. در این مطلب به چند خاصیت این گیاه اشاره خواهیم کرد.

۱) در بیشتر کشورها، خرفه برای درمان سوختگی، سردرد، دردمعده، ناراحتی روده و کبد، سرفه و آرتریت استفاده می شود.

۲) خرفه به عنوان ملین، داروی تقویتی قلب، نرم کننده پوست، تسکین دهنده ماهیچه و ضد التهاب به کار برده می شود.

۳) خرفه برای بیماری پوکی استخوان و ناراحتی پوستی مفید است.

۴) خرفه کم کالری اما سرشار از فیبر غذایی، ویتامین و موادمغذی است.

۵) ویتامین A موجود در آن یک آنتی اکسیدان طبیعی و قوی به حساب می آید.