یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
خرفه، سرشار از ویتامین C
برای بیشتر باغبانان، خرفه علف هرزه و به دردنخور و مشکل زاست. اما این گیاه که اغلب در باغچه روییده می شود، خاصیت زیادیداردویکیازسالم ترینسبزی جات به حساب می آید.
به گزارش «Medicineline»، خرفه، سرشار از اسیدهای چرب امگا۳، ویتامین C و E، آهن و پتاسیم است. خرفه را که یک گیاه ادویه ای است، با کمی آب و نمک در یک ظرف به مدت ۱۵دقیقه بپزید و پس از صاف کردن با کمی کره همراه با غذا سرو کنید.
این گیاه را می توان به علت داشتن طعم ملایم وخوب با همه غذاها میل کرد. از مصرف خرفه در زمینی که گیاهان آن سم پاشی شده است پرهیز کنید.
به خاطر داشته باشید که این گیاه با فریز و یا خشک کردن، خواص خود را از دست می دهد. در این مطلب به چند خاصیت این گیاه اشاره خواهیم کرد.
۱) در بیشتر کشورها، خرفه برای درمان سوختگی، سردرد، دردمعده، ناراحتی روده و کبد، سرفه و آرتریت استفاده می شود.
۲) خرفه به عنوان ملین، داروی تقویتی قلب، نرم کننده پوست، تسکین دهنده ماهیچه و ضد التهاب به کار برده می شود.
۳) خرفه برای بیماری پوکی استخوان و ناراحتی پوستی مفید است.
۴) خرفه کم کالری اما سرشار از فیبر غذایی، ویتامین و موادمغذی است.
۵) ویتامین A موجود در آن یک آنتی اکسیدان طبیعی و قوی به حساب می آید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست