دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا

سالاد افغانی


سالاد افغانی

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ نصف فنجان پسته
▪ نصف فنجان بادام پوست کنده
▪ نصف فنجان گردوی و پوست کنده
▪ نصف فنجان کشمش سیاه
▪ نصف فنجان کشمش سبز
▪ نصف فنجان زردآلو
▪ نصف فنجان گیلاس …

مواد لازم برای ۴ نفر

نصف فنجان پسته

نصف فنجان بادام پوست کنده

نصف فنجان گردوی و پوست کنده

نصف فنجان کشمش سیاه

نصف فنجان کشمش سبز

نصف فنجان زردآلو

نصف فنجان گیلاس (خرد شده)

یک فنجان شکر

یک قاشق غذاخوری گلاب

زمان لازم:

۳۰ دقیقه

طرز تهیه

ابتدا کمی آب جوش روی پسته، بادام و گردو ریخته واجازه دهید پنج دقیقه بماند تا پوست آن ها راحت جدا شود. آب را خالی کرده و اجازه دهید تا این مغزها خنک شوند. سپس پوست آن ها را جدا کنید.

کشمش و زردآلو را بشویید، تمام مواد را در یک قابلمه بزرگ ریخته و آنقدر آب بریزید تا روی آن ها را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید به جوش آید.

پس ازمدتی مواد را از روی حرارت برداشته و پس از خنک شدن در یخچال قرار دهید تا هرگاه که خواستید آن را خنک میل کنید.

ارزش غذایی

چربی:

۸۲۵‎/ گرم

چربی اشباع شده:

۵۲‎/ گرم

چربی اشباع نشده مونو:

۸۱۰‎/ گرم

چربی اشباع نشده چند گانه:

۲۱۱‎/ گرم

چربی ترانس:

صفر گرم

کلسترول:

صفر گرم

سدیم:

۶۳ میلی گرم

پتاسیم:

۷۰۸ میلی گرم

کربوهیدرات:

۹۳ گرم

فیبر رژیمی:

۷۶‎/ گرم

قند:

۶۷۷‎/ گرم

پروتئین:

۸۱۰‎/گرم

[فرشته علیزاده]