پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

پنکیک سبزیجات با خامه و سالسا


پنکیک سبزیجات با خامه و سالسا

● مواد لازم:
▪ آرد سفید: یک ویک دوم پیمانه
▪ آرد ذرت: یک دوم پیمانه
▪ بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
▪ نمک: یک قاشق چایخوری
▪ تخم مرغ: ۶ عدد(زرده وسفیده از هم جدا)
▪ پنیر خامه ای: ۱۸۰ گرم
▪ …

مواد لازم:

آرد سفید:

یک ویک دوم پیمانه

آرد ذرت:

یک دوم پیمانه

بیکینگ پودر:

یک قاشق چایخوری

نمک:

یک قاشق چایخوری

تخم مرغ:

۶ عدد(زرده وسفیده از هم جدا)

پنیر خامه ای:

۱۸۰ گرم

شیر:

یک ویک دوم پیمانه

کره آب شده:

یک دوم پیمانه(۱۰۰گرم)

پیازچه خرد شده:

یک سوم پیمانه

دانه های ذرت کنسرو شده:

یک پیمانه

سس فلفل تند(تاباسکو):

به میزان لازم

کره و روغن زیتون یا روغن ذرت:

برای سرخ کردن

طرز تهیه:

در کاسه ای،آرد سفید، آرد ذرت، بیکینگ پودر ونیمی از نمک را با هم الک کنیدو در کاسه ی کوچک دیگری زرده های تخم مرغ را کمی بزنید سپس پنیر خامه ای را به آن اضافه کرده وبا همزن برقی بزنید تا مایه ای صاف ویک دست به دست آید، این مایه را به مخلوط خشک فوق اضافه کرده و ضمن زدن، کم کم وبه تریج شیر را افزوده وکره آب شده را هم بیافزاییدو در آخرین مرحله پیازچه خرد شده، دانه های ذرت و سس فلفل تند را هم اضافه کرده ومخلوط نمایید. در کاسه ی تمیز دیگری سفیده های تخم مرغ را با باقیمانده ی نمک وبا درجه بالای همزن برقی بزنید تا کاملا سفید وسفت شده واز کاسه نریزد سپس سفیده ی زده شده را به مایه ی فوق اضافه کرده وبه صورتی مخلوط نمایید تا دو مایه با هم ترکیب شده ولی پف سفیده نخوابد. ماهی تابه مخصوص پکینک را گرم کرده وآن را با یک قاشق چایخوری از کره وروغن زیتون چرب کنید وپس از گرم شدن با قاشق سوپخوری از مایه ی لواش برداشته و در تابه بریزید، تابه را تکان داده تا تمام سطح تابه از مایه یک دست شود وزمانی که منفذهای کوچکی روی لواش ایجاد شد برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی رنگ شود(برای هر طرف ۳۰ثانیه)تمام لواش ها را به همین ترتیب آماده کنید وکنار بگذارید.

مواد لازم:

گوجه فرنگی:

۴۵۰گرم (نگینی ریز خرد شده)

پیاز سفید ریزخرد شده:

یک دوم پیمانه

پیازچه ریز خرد شده:

۲عدد

فلفل سبزتند:

۲تا۳ عدد ریز خرد شده

گشنیز ریز خرد شده:

یک چهارم پیمانه

آب لیمو ترش:

به میزان لازم

نمک:

به میزان لازم

مواد لازم برای چاشنی:

خامه ی ترش:

به میزان لازم

طرز تهیه سالسا:

کلیه مواد سالسا را با هم مخلوط کرده وکنار بگذارید تا کمی مزه دار شود سپس لواش های آماده شده را دور تا دور ظرف مورد نظر چیده وخامه ترش در کاسه کوچکی بریزید ومقداری از سالسا را هم روی خامه ترش قرار داده سپس کاسه را وسط بشقاب قرار دهید که می تواند اردور مناسبی برای سرو باشد ویا مقداری از خامه ترش را روی هر لواش مالیده ومقداری از سالسا را هم روی خامه قرار داده وروی آن ها را با لواش دیگری بپوشانید وبه همین ترتیب عمل نموده تا کیک پنکیک زیبایی به دست آید سپس مانند شکل دور تا دور کیک پکینک را با سه الی چهار رنگ از حلقه های فلفل دلمه ای الوان تزیین کنید ویا میان هر لواش را به اندازه ی یک قاشق سوپخوری از خامه ترش قرار داده وروی آن کمی سالسا بریزید سپس لواش را مانند تصویر به صورت قیف پیچیده ومجددا روی هر مدل به دست آمده را با یک قاشق سوپخوری از خامه ترش وکمی سالسا تزیین کنیدوپنکیک ها را مانند تصویر در ظرف مورد نظر بچینید و باقیمانده ی سالسارا هم در کاسه ی کوچکی ریخته ومرکز ظرف قرار دهید که می تواند اردور بسیار زیبایی برای سرو باشد.

نکته:

در صورت تمایل می توان روی مدل های به دست آمده را(مدل سوم)با یک ورقه ی نازک از سیب زمینی آب پز پوشاند سپس خامه ترش را روی سیب زمینی قرار داد وروی خامه را هم با مقداری از خاویار طلایی وکمی پیازچه خرد شده تزیین کرد ویا با پنیر خامه ای وسالسا و یا باماست چکیده موسیر داروریحان تزیین وسرو کرد.