شنبه, ۲۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 15 March, 2025
مجله ویستا
یخمک هندوانه و ماست

مواد لازم برای ۸ نفر
آب یک چهارم لیوان
شکر یک چهارم لیوان
هندوانه خرد شده بدون دانه ۴ لیوان
ماست غلیظ یک لیوان
آب لیمو یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
آب و شکر را در ظرف مناسبی بجوشانید تا شکر کاملا حل شود. سپس بگذارید خنک شود. هندوانه را در غذاساز بریزید تا به صورت پوره در بیاید. پوره را در ظرف بزرگی خالی کرده و به آن ماست و آب لیمو را اضافه و مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را از صافی رد کنید. و در ظرف فلزی کم عمق بریزید و به مدت ۶ ساعت و یا یک شب کامل در فریزر قرار دهید. سپس از فریزر در بیاورید و بگذارید کمی یخ آن باز شود. سپس به تکه های کوچک بشکنید و در غذاساز بریزید تا نرم و خامه مانند شود. می توانید بلافاصله سرو کنید و یا این که دوباره به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست