یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی نارنجک


شیرینی نارنجک

● مواد لازم برای ۱۲ عدد
▪ نصف پیمانه آرد
▪ نصف قاشق چای خوری شکر
▪ یک چهارم قاشق چای خوری نمک
▪ ۵۷ گرم کره
▪ نصف پیمانه آب
▪ ۲ عدد تخم مرغ زده شده برای روی شیرینی
▪ یک عدد تخم مرغ درشت
▪ …

مواد لازم برای ۱۲ عدد

نصف پیمانه آرد

نصف قاشق چای خوری شکر

یک چهارم قاشق چای خوری نمک

۵۷ گرم کره

نصف پیمانه آب

۲ عدد تخم مرغ زده شده برای روی شیرینی

یک عدد تخم مرغ درشت

یک هشتم قاشق چای خوری نمک مواد‌داخل شیرینی

یک پیمانه خامه غلیظ

-نصف قاشق چای خوری وانیل مواد روی شیرینی:

پودر قند، شکلات و یا کارامل

طرز تهیه:

۱) فر را از قبل روشن و روی ۲۰۵ درجه سلسیوس تنظیم کنید و سینی را با کاغذ روغن آماده بپوشانید.

۲ ) آرد، شکر و نمک را با هم الک کنید و کنار بگذارید.

۳) کره و آب را جوش بیاورید و پس از خاموش کردن، مخلوط آرد را اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید.گاز را دوباره روشن کنید و برای یک و یا ۲ دقیقه مایه را بزنید تا خمیر مناسب به دست بیاید.

۴) مایه را با هم زن برقی بزنید و پس از این که ولرم شد، تخم مرغ را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا یکدست و نرم شود.

۵) با قاشق با کمی فاصله خمیر را روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی آن را تخم مرغ زده شده و نمک بمالید.

۶) خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه بپزید و سپس درجه فر را به ۱۷۷ درجه سلسیوس کاهش دهید و پخت را برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ادامه دهید تا روی آن کمی طلایی و داخل آن خشک شود.

۷) در فر را کمی باز نگه دارید و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کمی خنک شود.

۸) خامه را با وانیل و شکر مخلوط و کمی هم بزنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بماند.

۹) داخل نارنجک ها را با خامه و روی آن را به طور دلخواه تزیین کنید. توجه داشته باشید، برای مطمئن بودن از خشک شدن نارنجک ها، یکی را برش بزنید خیس بودن خمیر باعث می شود پف آن بخوابد.