دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کوفته خشک


کوفته خشک

▪ طرز تهیه:
نان های خشک را در کمی آب خیس می کنیم تا نرم شود. سپس آب اضافی آنها را با دست می گیریم.
گوشت ،پیاز،نان های نرم شده ،جعفری ،نمک ،فلفل و زیره ی سبز رابا هم مخلوط می کنیم و خوب …

طرز تهیه:

نان های خشک را در کمی آب خیس می کنیم تا نرم شود. سپس آب اضافی آنها را با دست می گیریم.

گوشت ،پیاز،نان های نرم شده ،جعفری ،نمک ،فلفل و زیره ی سبز رابا هم مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم .(مقدار نان به حدی باشد که چسبندگی گوشت از بین نرود.).

از مخلوط مواد به اندازه ی یک گردو بر میداریم و آنها را در دست گرد می کنیم. در ماهی تابه ای روغن را گرم کرده و دو طرف کوفته ها را در آن سرخ می کنیم. حالا کوفته ها را در ظرفی می چینیم و با سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی تزیین می کنیم.

مواد لازم برای ۵ نفر:

۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

۱ عدد پیاز متوسط رنده شده

چند تکه نان خشک شده

۳تا۴ قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده

نمک ،فلفل و زیره ی سبز به مقدار لازم

۲/۱ لیوان روغن برای سرخ کردن

سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی برای تزیین

منبع: مجله هنر آشپزی