جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
بستنی انبه برای رژیمی ها
مواد لازم:
۲ عدد انبه،یك كیلو ماست كم چربی،نصف پیمانه آب پرتقال
برای سس انبه:
۲ عدد انبه،۲ قاشق سوپخوری آبلیموی تازه
انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا كرده خرد كنید. آن را در یك دستگاه غذاساز بریزید و آب پرتقال و ماست را اضافه كرده، دستگاه را روشن كنید تا خوب مخلوط شوند.
این مخلوط را در یك قالب بریزید و در فریزر قرار دهید. پس از آنكه دور ظرف كریستال های یخ پدیدار شد ظرف را از فریزر خارج كنید و بستنی را خوب هم بزنید. این كار موجب می شود بستنی حالت یخی نداشته باشد. دوباره قالب بستنی را در فریزر قرار دهید تا كاملا بسته و سفت شود. حدود نیم ساعت یا یك ربع ساعت قبل از سرو كردن بستنی را در یخچال بگذارید تا كمی نرم شود. آن را با سس انبه سرو كنید.
برای تهیه سس:انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا كرده خرد كنید. انبه را در یك دستگاه غذاساز یا مخلوط كن بریزید و آب لیموی تازه را اضافه كرده دستگاه را روشن كنید تا انبه را كاملا خرد و به صورت سسی یك دست درآورد. سس را در یخچال بگذارید تا سرو شود.
بستنی را در ظروف گود كوچك ریخته سس انبه را روی آن بریزید و با چند خلال پوست لیموترش تزئین كنید.
انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مسعود پزشکیان انتخابات 1403 سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران پزشکیان جلیلی ریاست جمهوری
تهران هواشناسی قوه قضاییه پلیس شهرداری تهران بازداشت قتل سلامت گرما تب دنگی سازمان هواشناسی آموزش و پرورش
خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا سهام عدالت قیمت خودرو دولت سیزدهم قیمت دلار بازنشستگان دلار مسکن قیمت سکه بازار خودرو
بهاره رهنما گردشگری محرم تلویزیون بازیگر سینما سینمای ایران هنرمندان
اینستاگرام دانش بنیان کنکور ۱۴۰۳
فلسطین انگلیس جنگ غزه رژیم صهیونیستی آمریکا غزه جو بایدن روسیه دونالد ترامپ سازمان همکاری شانگهای فرانسه ولادیمیر پوتین
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ترکیه کریستیانو رونالدو نقل و انتقالات لیگ برتر سپاهان نقل و انتقالات
هوش مصنوعی سامسونگ ایلان ماسک ناسا گوگل اپل ربات
آلزایمر دیابت سرطان سبک زندگی خواب فشار خون اضطراب