جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

خـوراک جوجه با پـنیر


خـوراک جوجه با پـنیر

● مواد لازم برای چهار نفر
▪ سینه مرغ بدون پوست: چهار تکه
▪ سوپ مرغ: یک پیمانه
▪ برنج پخته نشده: سه چهارم پیمانه
▪ آب: یک سوم پیمانه
▪ پنیر چدار (پنیر بدون چربی): یک دوم پیمانه
▪ پودر …

مواد لازم برای چهار نفر

سینه مرغ بدون پوست:

چهار تکه

سوپ مرغ:

یک پیمانه

برنج پخته نشده:

سه چهارم پیمانه

آب:

یک سوم پیمانه

پنیر چدار (پنیر بدون چربی):

یک دوم پیمانه

پودر پیاز:

یک دوم قاشق سوپخوری

سبزیجات تازه شامل لوبیا، هویج، ذرت و فلفل دلمه‌ای:

دو پیمانه

نمک و فلفل:

به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا برنج، سبزیجات و پودر پیاز را همراه با سوپ‌مرغ در یک ظرف ریخته و روی آ‌نها را با تکه‌های مرغ بپوشانید. سپس ظرف حاوی مواد را برای مدت ۴۵ دقیقه و در فرحرارت دهید، آنگاه آن را با پنیر تزئین کنید.