سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو


طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو

سس پستو عموما به عنوان سس پاستا استفاده می شود, ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن می دهد.

سس پستو عموما به عنوان سس پاستا استفاده می شود, ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن می دهد.

مواد لازم:

سیب زمینی تازه و کوچک : 900 گرم

ریحان بازل تازه : 75 گرم

دانه کاج : 2 قاشق غذاخوری

سیر , له شده : 3 حبه

روغن زیتون : 100 میلی لیتر

پنیر پارمزان و پنیر پکورینو , تازه رنده شده : 75 گرم

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

برگ ریحان بازل جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را آبکش نمایید و داخل ظرف پذیرایی بریزید و تا زمان مصرف , آن را گرم نگه دارید .

2. در همین فاصله , ریحان , دانه کاج , سیر و کمی نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید و به مدت 30 ثانیه آن ها را خوب با هم ترکیب نمایید و به تدریج روغن را به آن ها بیافزایید تا مایه نرم و صافی به دست آید .

3. مایه را داخل کاسه ای بریزید و هر دو نوع پنیر رنده شده را به آن اضافه نمایید .

4. سس پستو آماده شده را روی سیب زمینی ها بریزید تا به خوبی آغشته شوند . غذا را با برگ ریحان بازل تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .