سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

خاگینه گل میخک


خاگینه گل میخک

● مواد اولیه :
▪ شکر ۳۵۰ گرم (دو پیمانه)
▪ آب ۱/۵ پیمانه
▪ آبلیمو یک قاشق سوپخوری
● مواد لازم برای تهیه خمیر:
▪ آرد ۱۲۰ الی ۱۵۰ گرم
▪ زرده تخم‌مرغ دو عدد
▪ ماست سه قاشق سوپخوری
▪ روغن …

مواد اولیه :

شکر ۳۵۰ گرم (دو پیمانه)

آب ۱/۵ پیمانه

آبلیمو یک قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه خمیر:

آرد ۱۲۰ الی ۱۵۰ گرم

زرده تخم‌مرغ دو عدد

ماست سه قاشق سوپخوری

روغن مایع سه قاشق سوپخوری

مغز گردوی آسیاب کرده ۱۲۰ گرم

پودر قند ۶۰ گرم

پودر هل یک قاشق چایخوری

شیر یک فنجان

طرز تهیه:

آرد را در کاسه مناسبی بریزید و در مرکز آن حفره‌ای بسازید.

زرده‌های تخم‌مرغ، ماست و روغن مایع را به آرد بیفزایید و به آرامی مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

حالا خمیر را درون کیسه نایلونی بگذارید و حدود نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

خمیر را روی سطحی آردپاشی شده به کمک وردنه بسیار نازکی باز کنید.

دقت داشته باشید که ضخامت خمیر حدود یک میلیمتر شود. به گونه‌ای که انگشتان از زیر خمیر کاملا پیدا باشد.

با برشی کنگره‌دار، به قطر تقریبی هفت سانتیمتر، ۱۶ دایره از خمیر ببرید و داخل قالب چرب کرده مافین بگذارید.

بین خمیرها را با مخلوط شیر و روغن مایع مرطوب کنید و خمیرها را روی یکدیگر قرار دهید. روی خمیر هشتم قدری سفیده تخم‌مرغ بمالید و مخلوط گردو، پودر قند و هل را روی آن بریزید. با خمیر نهم روی این مخلوط را بپوشانید و دو لبه خمیر را به هم بچسبانید.

اکنون قالب مافین را داخل سینی بگذارید و خاگینه را به مدت ۲۰ دقیقه در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی رنگ شود.