سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه «کیک سیب» با روشی جدید


طرز تهیه «کیک سیب» با روشی جدید

کیک سیب, سابقه سنتی طولانی در بسیاری از کشورها دارد. آب سیب شیرین, یک ماده غیر معمول است که به نوع جدید کیک سیب اضافه می نمایند.

کیک سیب, سابقه سنتی طولانی در بسیاری از کشورها دارد. آب سیب شیرین, یک ماده غیر معمول است که به نوع جدید کیک سیب اضافه می نمایند.

مواد لازم:

کره به صورت تکه های ریز خرد شده: ۱۰۰ گرم

آرد بکینگ پودردار: ۲۲۵ گرم

بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری

شکر دانه ریز : ۷۵ گرم

سیب خشک, خرد شده: ۵۰ گرم

کشمش: ۷۵ گرم

آب سیب شیرین: ۱۵۰ گرم

تخم مرغ, زده شده: ۱ عدد

تمشک: ۱۷۵ گرم

طرز تهیه:

۱. کف یک قالب کیک گرد به قطر ۲۰ سانتیمتر را چرب نموده و کاغذ روغنی بیاندازید.

۲. در یک کاسه آرد و بکینگ پودر را الک نموده و هم بزنید و کره را با نوک انگشت با آرد ورز دهید تا به شکل خرده های نان دربیایند.

۳. شکر, سیب خشک خرد شده و کشمش را به کاسه اضافه نموده و هم بزنید.

۴. آب سیب و تخم مرغ را بیافزایید و خوب هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شوند. تمشک را خیلی آرام طوری که خرد نشوند به مخلوط اضافه نموده و هم بزنید.

۵. مخلوط را درون قالب کیک آماده شده, بریزید.

۶. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا پف نماید , بالا بیاید و طلایی رنگ شود.

۷. بگذارید کیک درون قالب بماند تا خنک شود. سپس آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید. پیش از سرو, اجازه دهید کیک کاملا سرد شود.



همچنین مشاهده کنید