یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

سوپ عدس و سیر برای افراد دیابتی نوع (II)


سوپ عدس و سیر برای افراد دیابتی نوع (II)

● مواد لازم:
▪ عدس قرمز (شسته شود) ۲۲۵ گرم( حدود ۱ لیوان)
▪ پیاز ۲ عدد ( ساطوری شده)
▪ سیر بزرگ ۲ حبه( ساطوری شده)
▪ هویج ۱ عدد( ساطوری شده)
▪ روغن زیتون خالص ۲ قاشق سوپخوری
▪ آب مرغ ۵/۱ لیتر
▪ …

مواد لازم:

عدس قرمز (شسته شود) ۲۲۵ گرم( حدود ۱ لیوان)

پیاز ۲ عدد ( ساطوری شده)

سیر بزرگ ۲ حبه( ساطوری شده)

هویج ۱ عدد( ساطوری شده)

روغن زیتون خالص ۲ قاشق سوپخوری

آب مرغ ۵/۱ لیتر

سرکه ۲ قاشق سوپخوری

فلفل و نمک به مقدار لازم

برگ کرفس برای تزئین

طرز تهیه:

عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را کم کنید تا به مدت ۵/۱ ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سرکه یا آبلیمو، نمک و فلفل را بیفزایید.

اگر سوپ خیلی غلیظ شد، کمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ کرفس تزئین کنید.

نکات تغذیه ای:

این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس کردن ندارد.