پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

پودینگ موز، زنجبیل و کارامل


پودینگ موز، زنجبیل و کارامل

● مواد لازم برای پودینگ ۶ نفره
▪ ۱۲۵ گرم آرد
▪ یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
▪ یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل
▪ ۱۲۵ گرم پودر قند
▪ ۲ عدد موز رسیده و له شده
▪ یک عدد تخم مرغ زده شده
▪ ۲۰۰ …

مواد لازم برای پودینگ ۶ نفره

۱۲۵ گرم آرد

یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر

یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل

۱۲۵ گرم پودر قند

۲ عدد موز رسیده و له شده

یک عدد تخم مرغ زده شده

۲۰۰ میلی لیتر شیر

۷۵ گرم کره ذوب شده

مواد لازم برای سس کارامل:

۴ قاشق غذاخوری عسل

۱۲۵ گرم پودر قند

۲۵۰ میلی لیتر آب

طرز تهیه:

فر را در درجه ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید.

آرد، بکینگ پودر و پودر زنجبیل را در ظرفی با هم الک کرده، سپس شکر، موز، تخم مرغ و کره را اضافه کنید تا کاملا مخلوط شود

۶ ظرف و یا یک ظرف مناسب را چرب کرده و ماده را در آن بریزید و کنار بگذارید.

برای تهیه سس، عسل، پودر قند و آب را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا جوش بیاید و بلافاصله روی پودینگ بریزید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود و به هنگام فشار دادن، وسط آن سفت باشد.

بگذارید پودینگ به مدت چند دقیقه کمی سرد شود و سپس با خامه و یا بستنی سرو کنید.

به دلخواه می توانید قبل از پخت در حدود ۷۵ گرم گردو خرد شده و کشمش به مواد پودینگ اضافه کنید