جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

ماکارونی رنگی


ماکارونی رنگی

● مواد لازم
▪ دو عدد فلفل دلمه سبز
▪ دو عدد فلفل دلمه قرمز
▪ دو فنجان ذرت
▪ دو قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
▪ یک قاشق چای‌خوری روغن زیتون
▪ یک قاشق چای‌خوری نمک
▪ نصف قاشق چای‌خوری …

مواد لازم

دو عدد فلفل دلمه سبز

دو عدد فلفل دلمه قرمز

دو فنجان ذرت

دو قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه

یک قاشق چای‌خوری روغن زیتون

یک قاشق چای‌خوری نمک

نصف قاشق چای‌خوری فلفل

یک حبه سیر خردشده

۲۴۰ گرم ماکارونی شکلی

دو فنجان گوجه‌فرنگی گیلاسی

یک فنجان پیاز خردشده

یک چهارم فنجان گشنیز خردشده

یک عدد آووکادو خردشده

طرز تهیه

فلفل دلمه قرمز و سبز را شسته پس از جداکردن دانه‌ها، آنها را بخوبی خرد کنید. سپس ذرت را با فلفل دلمه در ظرف مناسبی مخلوط کرده و کمی تفت دهید .در کاسه‌ای آب لیموترش را با نمک، فلفل و سیر خردشده بخوبی مخلوط کنید.

ماکارونی‌ها را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برای ۱۵دقیقه پخته و نرم شود. پس از آبکش کردن ماکارونی‌ها مخلوط تهیه‌شده را به آن اضافه کنید.

گوجه گیلاسی را از وسط نصف کرده و با پیازچه و گشنیز و آووکادو خردشده مخلوط کنید و سس تهیه‌شده را به آن بیفزایید.

صفیه جولان