دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

شیرینی سیب


شیرینی سیب

● مواد لازم:
▪ سیب پوست شده و نازک برش زده: ۳ عدد به همراه نصف سیب
▪ پوست آب لیمو: یک عدد
▪ تخم مرغ: ۳ عدد
▪ کره: ۱۱۵ گرم
▪ شیرینی پرچرب: یک پیمانه
▪ شکر: یک پیمانه
▪ آرد: یک و سه چهارم پیمانه
▪ …

مواد لازم:

سیب پوست شده و نازک برش زده:

۳ عدد به همراه نصف سیب

پوست آب لیمو:

یک عدد

تخم مرغ:

۳ عدد

کره:

۱۱۵ گرم

شیرینی پرچرب:

یک پیمانه

شکر:

یک پیمانه

آرد:

یک و سه چهارم پیمانه

جوش شیرین:

یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب مناسبی را کمی چرب کنید و کمی آرد بپاشید.

برش های نازک سیب را با آب لیمو مخلوط کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ و شکر را با همزن برقی روی دور تند به مدت ۵ دقیقه بزنید تا مواد سبک شود.

کره را کمی حرارت دهید تا نرم شود اما آب نشود و به تخم مرغ اضافه کنید. پوست لیمو را نیز اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

در این مرحله با استفاده از صافی جوش شیرین را به مواد اضافه کنید.

آرد را به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید سپس سیب ها را به مواد اضافه کنید و درون قالب بریزید و در صورت دلخواه چند برش از سیب را روی کیک قرار دهید و به مدت یک ساعت در فر بگذارید. پس از پخت کیک را برای چند دقیقه زیر گریل قرار دهید تا روی سیب کمی طلایی شود.