دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
شیرینی سیب
مواد لازم:
سیب پوست شده و نازک برش زده:
۳ عدد به همراه نصف سیب
پوست آب لیمو:
یک عدد
تخم مرغ:
۳ عدد
کره:
۱۱۵ گرم
شیرینی پرچرب:
یک پیمانه
شکر:
یک پیمانه
آرد:
یک و سه چهارم پیمانه
جوش شیرین:
یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب مناسبی را کمی چرب کنید و کمی آرد بپاشید.
برش های نازک سیب را با آب لیمو مخلوط کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ و شکر را با همزن برقی روی دور تند به مدت ۵ دقیقه بزنید تا مواد سبک شود.
کره را کمی حرارت دهید تا نرم شود اما آب نشود و به تخم مرغ اضافه کنید. پوست لیمو را نیز اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
در این مرحله با استفاده از صافی جوش شیرین را به مواد اضافه کنید.
آرد را به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید سپس سیب ها را به مواد اضافه کنید و درون قالب بریزید و در صورت دلخواه چند برش از سیب را روی کیک قرار دهید و به مدت یک ساعت در فر بگذارید. پس از پخت کیک را برای چند دقیقه زیر گریل قرار دهید تا روی سیب کمی طلایی شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست