جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
املت با طعم ماهی
اگر دیر به خانه رسیدهاید و تنها موجودی یخچالتان برای خوردن، تخم مرغ است و نگران تکراریبودن طعم آن هستید، ستون امروز آشپز بانو را بخوانید تا بتوانید با همان تخممرغهای موجود، املت با طعم دیگری تحویل خانواده بدهید.
مواد لازم:
پیاز رنده شده نرم:
یک عدد بزرگ
تخممرغ زدهشده:
۵ عدد
روغن مایع:
۲ قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی رندهشده نرم :
۲ عدد
جعفری ریزشده:
یک چهارم لیوان
تنماهی بدونروغن:
یک قوطی ریزشده
نمک:
یک قاشق چایخوری
ادویه مخلوط:
کمی فلفل قرمز: کمی
آرد:
۲ قاشق غذاخوری
بیکینگپودر:
یک قاشق مرباخوری
سیر کوبیدهشده:
یک عدد
طرز تهیه:
۱) گوجهفرنگی و پیاز وجعفری را با هم مخلوط کرده، نمک و ادویه و سیر را به آن اضافه کرده با دست هم میزنیم.
۲) تخممرغ زدهشده و روغن نباتی را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم.
۳) تنماهی را به مواد اضافه کرده،خوب هم میزنیم.
۴) در آخر آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مواد را هم میزنیم.
۵) سینی مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کرده و مواد را داخل سینی ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر میگذاریم تا زمانی که سطح املت طلایی رنگ شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انتخابات دانشگاه تهران عراق رهبر انقلاب احمد وحیدی مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم روز معلم نیکا شاکرمی مجلس
سیل هواشناسی آتش سوزی تهران شهرداری تهران آموزش و پرورش قوه قضاییه پلیس فضای مجازی معلم سلامت زلزله
قیمت خودرو سهام عدالت تورم قیمت طلا سازمان هواشناسی خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت سکه بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو
مهران غفوریان ساواک موسیقی تلویزیون سریال عمو پورنگ سینمای ایران تبلیغات نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی سینما عفاف و حجاب
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس انگلیس نوار غزه اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر علی خطیر بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
اپل هوش مصنوعی فناوری آیفون گوگل ناسا مدیران خودرو تلفن همراه
خواب فشار خون چای کبد چرب دیابت