جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

املت با طعم ماهی


اگر دیر به خانه رسیده‌اید و تنها موجودی یخچالتان برای خوردن، تخم مرغ است و نگران تکراری‌بودن طعم آن هستید، ستون امروز آشپز بانو را بخوانید تا بتوانید با همان تخم‌مرغ‌های …

اگر دیر به خانه رسیده‌اید و تنها موجودی یخچالتان برای خوردن، تخم مرغ است و نگران تکراری‌بودن طعم آن هستید، ستون امروز آشپز بانو را بخوانید تا بتوانید با همان تخم‌مرغ‌های موجود، املت با طعم دیگری تحویل خانواده بدهید.

مواد لازم:

پیاز رنده شده نرم:

یک عدد بزرگ

تخم‌مرغ زده‌شده:

۵ عدد

روغن مایع:

۲ قاشق غذاخوری

گوجه‌فرنگی رنده‌شده نرم :

۲ عدد

جعفری ریز‌شده:

یک چهارم لیوان

تن‌ماهی بدون‌روغن:

یک قوطی ریز‌شده

نمک:

یک قاشق چایخوری

ادویه مخلوط:

کمی فلفل قرمز: کمی

آرد:

۲ قاشق غذاخوری

بیکینگ‌پودر:

یک قاشق مرباخوری

سیر کوبیده‌شده:

یک عدد

طرز تهیه:

۱) گوجه‌فرنگی و پیاز وجعفری را با هم مخلوط کرده، نمک و ادویه و سیر را به آن اضافه کرده با دست هم می‌زنیم.

۲) تخم‌مرغ زده‌شده و روغن نباتی را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم می‌زنیم.

۳) تن‌ماهی را به مواد اضافه کرده،خوب هم می‌زنیم.

۴) در آخر آرد و بیکینگ‌ پودر را اضافه کرده و مواد را هم می‌زنیم.

۵) سینی مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کرده و مواد را داخل سینی ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر می‌گذاریم تا زمانی که سطح املت طلایی رنگ شود.