شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا
تغذیه و استحکام ناخن
![تغذیه و استحکام ناخن](/web/imgs/16/18/wi1wm1.jpeg)
بخشی از ناخن که دیده می شود از ضخیم شدن لایه شفاف اپیدرم بوجود می آید. قسمت رشد دهنده ناخن، زیر پوست است که در صورت سلامت بودن، رشد طبیعی داشته و صاف و خوش رنگ است. عدم سلامتی فرد در حالت ناخنها منعکس و باعث ترک خوردن و شکنندگی و شکاف در ناخن می شود.
خوردن پروتئین فراوان و میوه و سبزیجات و مصرف ویتامینهای گروه B که در نان و غلات و جوانه آنها یافت می شود در استحکام ناخنها موثر است.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان دولت نماز جمعه محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ظریف مجلس شورای اسلامی
اصفهان قتل گرمای هوا هواشناسی تهران سازمان هواشناسی پلیس شهرداری تهران وزارت بهداشت پشه آئدس گرما سلامت
قیمت خودرو دولت سیزدهم برق مایکروسافت واردات خودرو خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا قیمت دلار بازنشستگان بازار خودرو مسکن
کربلا بازیگر امام حسین تلویزیون سینما اوشین امام حسین (ع) دفاع مقدس سینمای ایران
اینترنت هواپیما فناوری دانشگاه تهران باتری
دونالد ترامپ اسرائیل رژیم صهیونیستی یمن تل آویو فلسطین آمریکا غزه جو بایدن ترامپ روسیه جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات نقل و انتقالات لیگ برتر تراکتور باشگاه پرسپولیس علی علیپور لیگ برتر لیگ برتر ایران سپاهان مهدی طارمی
ویندوز مغز ناسا سامسونگ عیسی زارع پور موبایل هوش مصنوعی سرعت اینترنت گوگل
رژیم غذایی ویتامین پوست کاهش وزن افسردگی بارداری