یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مزایای چای سبز
تحقیقات جدید نشان می دهد كه چای سبز از ابتلای سلولهای طبیعی به سرطان و شیوع آن در بدن جلوگیری به عمل می آورد.
چای سیاه یكی از نوشیدنی هایی است كه در آمریكا طرفداران بسیاری دارد اما چای سبز دارای سطح زیادی از یك ماده شیمیایی به نام EGCG است كه این ماده از بروز بیماریهای قلبی و سرطان جلوگیری به عمل می آورد. حتی می تواند عكس العمل شدیدی در مقابل رادیكالهای آزادی كه باعث آسیب رگهای خونی می شود، نشان دهد یا باعث تغییر DNA موجود در ژنهای ما شوند. علاوه بر این EGCG تحت تأثیر آنزیمی خاص و سیگنالهای بین سلولها قدرت خود ویرانگری سلولهای سرطانی را افزایش می دهد و رشد سلولهای سرطانی را كاهش و یا گاهی متوقف می كند. بنابراین این ماده محافظ در مقابل رشد سرطان است.
تحقیقات دانشمندان نشان می دهد، ظرفیت آنتی اكسیدان خون بدن تقریباً یك ساعت بعد از نوشیدن چای سبز افزایش پیدا می كند. حتی عواملی كه باعث آسیب رساندن به DNA می شوند، بعد از نوشیدن چای حتی چای سیاه، كاهش پیدا می كنند.
دانشمندان معتقدند نوشیدن ۳ تا ۴ فنجان قهوه، سودا و یا چای سبز در روز خطر ابتلا به سرطان را كاهش می دهد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست