جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
بورانی بادمجان کردی
مواد لازم:
بادمجان ریز و قلمی:
۱ کیلو ،
گوشت قیمه (چرخ شده ):
نیم کیلو ،
پیاز :
۲ عدد ،
گوجه فرنگی :
نیم کیلو ،
نمک فلفل زرچوبه :
به میزان دلخواه
طرز تهیه:
بادمجانها را به صورت ورقه های خیلی نازک از طول برش می دهیم و سرخ می کنیم. پیاز را ریز خرد کرده و سرخ میکنیم سپس گوشت را به پیاز افزوده و آن را نیز سرخ می کنیم بعد سرخ شدن گوشت گوجه را به آن افزوده و می گذاریم تا آب گوجه جمع شود. سپس در ته ظرفی که می خواهیم غذا را سرو کنیم بادمجان ها را چیده از گوشت سرخ شده با گوجه را روی بادمجانها می ریزیم این غذا را هم با برنج و هم با نان می توانید سرو کنید .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست