جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

نوشیدن مایعات


نوشیدن مایعات

وجود فیبر در غذا باعث می شود که روند هضم و آزاد شدن انرژی موادغذایی به صورت تدریجی طی شود؛ این امر در کاهش ضعف روزه دار بسیار موثر است.

وجود فیبر در غذا باعث می شود که روند هضم و آزاد شدن انرژی موادغذایی به صورت تدریجی طی شود؛ این امر در کاهش ضعف روزه دار بسیار موثر است. علاوه بر مصرف مواد غذایی حاوی فیبر پیشنهاد می شود از نان های سبوس دار (نان سنگک و بربری) به ویژه در وعده سحر استفاده کنید. اگر این کار برایتان مقدور نیست، مقداری سبوس گندم تهیه کنید و به غذای خود بیفزایید.

نوشیدن مایعات در افطار و سحر

هنگام افطار فقط در حدرفع نسبی عطش، آب بنوشید و از نوشیدن حجم زیاد مایعات که موجب نفخ معده و سوءهاضمه می شود، بپرهیزید.

خوردن آب یخ به کبد آسیب می رساند.

آب جوشیده ولرم را با حجم کم و به تدریج (جرعه جرعه) بنوشید.

در وعده سحر نیز مایعات مورد نیاز بدن را نیم تا یک ساعت قبل از غذا مصرف کنید و بعد از خوردن سحری آب و چای ننوشید.

بهتر است افراد مسن نوشیدنی شان گرم باشد (آب جوش ولرم/آب عسل/چای کم رنگ) ولی جوانان که گرم مزاج هستند و عطش زیادی دارند می توانند مایعات خنک (نه یخ) میل کنند. به ویژه نوشیدنی هایی که عطش آن ها را کم می کند.