چهارشنبه, ۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 29 May, 2024
مجله ویستا

فلفل شکم‌پُر


فلفل شکم‌پُر

● مواد لازم :
▪ کدوی حلقه‌شده: ۳عدد
▪ ماست چکیده: ۳قاشق غذاخوری
▪ شوید: ۳ شاخه
▪ کره۵۰گرمی: یک عدد
▪ شوید میکس شده: یک قاشق غذاخوری
▪ روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
▪ پیازچه حلقه شده: یک …

مواد لازم :

کدوی حلقه‌شده:

۳عدد

ماست چکیده:

۳قاشق غذاخوری

شوید:

۳ شاخه

کره۵۰گرمی:

یک عدد

شوید میکس شده:

یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون:

۲ قاشق غذاخوری

پیازچه حلقه شده:

یک عدد

نمک و فلفل سیاه:

به میزان لازم

خلال بادام:

به میزان لازم

طرز تهیه

کدوها را تمیز شسته، حلقه‌حلقه کرده، کمی نمک و فلفل به آن بزنید و داخل بخارپز قرار دهید. پس از ۵دقیقه کدوها را بیرون آورده و در ظرف مورد نظر بچینید و بعد فلفل‌دلمه‌ای‌ها را در آن خالی کرده و در هر کدام یک قاشق ماست چکیده بریزید. شوید پاک شده را با یک قاشق روغن زیتون، نمک و فلفل در مخلوط‌کن ریخته و با هم میکس کنید تا به صورت پوره درآید و بعد روی فلفل‌ها را با قاشق تزئین کنید. در آخر بادام‌ها را که از قبل خیس کرده‌اید، با کره تفت داده و با پیازچه‌های حلقه شده جهت تزئین روی غذا بریزید.

فوت آشپزی

دقت کنید که کدوها زیاد بخارپز نشوند، زیرا لِه می‌شوند.

مجله سیب سبز

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir