دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

خِلاط (مُتَبّلَ لَبو)


خِلاط (مُتَبّلَ لَبو)

● مواد لازم:
▪ چغندر پخته شده (لبو): ۲۰۰ گرم؛
▪ ماست: ۱ لیوان؛
▪ اَرده: ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری؛
▪ سیر: ۱ حبه کوچک (رنده شده)؛
▪ نمک: به مقدار لازم؛
▪ آب لیمو: به میزان لازم؛
● طرز تهیه:
لبو را …

مواد لازم:

چغندر پخته شده (لبو):

۲۰۰ گرم؛

ماست:

۱ لیوان؛

اَرده:

۵ تا ۶ قاشق غذاخوری؛

سیر:

۱ حبه کوچک (رنده شده)؛

نمک:

به مقدار لازم؛

آب لیمو:

به میزان لازم؛

طرز تهیه:

لبو را ریز رنده می کنیم. ارده، ماست، نمک، آب لیمو و سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم، خوب هم می زنیم تا تمام مواد با هم خوب مخلوط شوند. مقدار ارده، ماست و سیر مصرف شده در این غذا به ذائقه شما بستگی دارد. توصیه می کنیم این مواد را کم کم به لبو اضافه کنید و در صورت دلخواه مقدار آن را کم یا زیاد کنید.

نکته:

اَردۀ پایه بسیاری از غذاها و پیش غذاهای عربی است، می توانید برای تهیه بسیاری از غذاهای عربی از آن استفاده کنید.