دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
كیك اسفنجی
مواد لازم مقدار
تخم مرغ ۳ عدد
پودر قند ۱۰۰ گرم
آرد سفید ۷۵ گرم
تخم مرغ ها و پودر قند را در یك ظرف پیركس ریخته و آن را درون ظرف بزرگتری محتوی آب جوش قرار داده و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و با هم زن دستی بزنید تا مخلوطی غلیظ و كمرنگ به دست آید.آن را از روی حرارت بردارید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط سرد شود. سپس آرد را در آن الك كنید. در صورتی كه مایل باشید كیك اسفنجی شكلاتی تهیه كنید، می توانید مقدار ۲۵ گرم از آرد را با پودر كاكائو جایگزین كنید.
در یك قالب گرد به قطر حدود ۲۰ سانتی متر یك قطعه كاغذ روغنی بیندازید و روی آن را كمی چرب كنید. مخلوط مایه كیك را در آن بریزید و در فر كه با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم كرده اید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی كه مغزپخت شده و سطح روی آن طلایی شود، بپزید. سپس از فر خارج كرده روی یك شبكه سیمی برگردانید و كاغذ روغنی را جدا كرده، بگذارید كیك روی شبكه سیمی كاملاً سرد شود.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی دولت رهبر انقلاب مجلس محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات مجلس دوازدهم
تهران قوه قضاییه قتل هواشناسی شهرداری تهران سازمان هواشناسی اربعین تب دنگی شورای شهر تهران پشه آئدس پلیس وزارت بهداشت
قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دولت سیزدهم ایران خودرو یارانه واردات خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان برق قیمت طلا مالیات
سعید راد سینمای ایران دفاع مقدس فضای مجازی سینما درگذشت تلویزیون بازیگر کربلا عاشورا محرم تئاتر
دانشگاه فناوری نخبگان دانش بنیان شرکت دانش بنیان حوزه علمیه دانشگاه تهران سازمان امور دانشجویان
جو بایدن رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ کامالا هریس اسرائیل آمریکا یمن فلسطین روسیه غزه ترامپ جنگ غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس المپیک 2024 پاریس نقل و انتقالات لیگ برتر سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه استقلال المپیک
سامسونگ ایلان ماسک همستر کامبت اینترنت سرعت اینترنت تلگرام ویندوز مایکروسافت گوگل تلفن همراه
فشار خون خواب رژیم غذایی آلزایمر دیابت مغز بارداری ویتامین افسردگی استرس