پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

قلیه کدو حلوایی


قلیه کدو حلوایی

● مواد لازم:
▪ لوبیا قرمز ۵۰ گرم
▪ ماش ۱۵۰ گرم
▪ کدو حلوایی پوست کنده ۳۵۰ گرم
▪ روغن ۱۰۰ گرم
▪ پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری
▪ نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
▪ شکر ۱۰۰ گرم
▪ دارچین …

مواد لازم:

لوبیا قرمز ۵۰ گرم

ماش ۱۵۰ گرم

کدو حلوایی پوست کنده ۳۵۰ گرم

روغن ۱۰۰ گرم

پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

شکر ۱۰۰ گرم

دارچین ۱ قاشق مرباخوری

گردو و پودر نارگیل به میزان لازم

طرز تهیه:

لوبیا قرمز و ماش را شب قبل خیس کنید. ابتدا لوبیا را بپزید، نیم‌پز که شد ماش را اضافه کنید تا هر دو کاملا پخته شود.

کدو حلوایی را پوست بکنید و در مقداری روغن سرخ کنید.

تمام مواد پخته شده را همراه با پیاز سرخ کرده، نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب در ظرفی بریزید و در آن را بگذارید تا کاملا پخته و له شود.

شکر و دارچین را اضافه کنید و پس از چند جوش هنگامی که غذا جا افتاد در ظرف مورد نظر بکشید و با مقداری گردو و نارگیل پودر شده تزیین کرده و با نان میل کنید.

مژده پورمسلمی - کارشناس تغذیه