دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا

تافی کاراملی | طرز تهیه تافی کاراملی


مواد لازم برای تافی کاراملی
 
شکر :¼ 2 پیمانه
خامه :2 پیمانه
عسل :1 پیمانه
کره :6 قاشق غذاخوری (70 گرم)
نمک :نصف قاشق چای‎خوری
وانیل :نصف قاشق چای‎خوری
روغن مایع :برای چرب کردن ظرف
 

تافی کاراملی | طرز تهیه تافی کاراملی
 
طرز تهیه تافی کاراملی
 
کف و دیواره‎های یک سینی فلزی لبه‎دار با ابعاد 22 * 32 سانتی‎متر را کمی چرب کنید. روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و اجازه دهید تا کاغذ روغنی به اندازه 5 سانتی‎متر از دیواره های سینی آویزان باشد. کاغذ روغنی را نیز کمی چرب کنید.
خامه، کره، شکر و عسل را در ظرف بزرگی بریزید و آن‎ها را روی شعله زیاد به‎جوش آورید و تا زمانی که شکر کامل حل شود، آن‎ها را هم بزنید.
سپس شعله را روی درجه متوسط قرار دهید و هر چند وقت یکبار مخلوط را هم بزنید؛ حرارت دادن مخلوط را به مدت 15 دقیقه ادامه دهید تا کارامل غلیظ شود.
اگر دماسنج آشپزی دارید در این مرحله دمای کارامل را 248 درجه نشان می‎دهد.
سریع کارامل را از روی حرارت بردارید و نمک و وانیل را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
کارامل را در سینی آماده شده که با کاغذ روغنی چرب شده پوشانده شده بریزید. بدون این‎که روی مواد را بپوشانید اجازه دهید تا حداقل به مدت 8 ساعت و حداکثر 1 روز در دمای اتاق، خنک شود.
پس از این زمان قسمت های بیرون زده کاغذ روغنی از قالب را در دستان‎تان بگیرید و کارامل را روی یک تخته آشپزی بزرگ قرار دهید و آن‎ها را به برش‎های 2 * 3 سانتی‎متر برش بزنید.
سپس تافی‎ها را در سلفون یا در کاغذ روغنی بسته‎بندی کنید.
 

تافی کاراملی | طرز تهیه تافی کاراملی
نکات تکمیلی در مورد تافی کاراملی

تافی کاراملی جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
تافی کاراملی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

تافی کاراملی ، طرز تهیه تافی کاراملی