دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا
تارت عسل و بادام
مواد لازم
کشمش :
۱۲۰ گرم
کره :
۱۰۰ گرم
شکر :
۲ قاشق سوپ خوری
بادام چرخ کرده :
۵۰ گرم
تخم مرغ :
۳ عدد
عسل :
۲ قاشق سوپ خوری
آرد :
۲۰۰ گرم
نمک :
۴/۱ ق غذاخوری
بکینگ پودر :
۱ ق چای خوری
مواد رویه کیک
کره :
۱۰۰ گرم
شکر قهوه ای :
۱۰۰ گرم
بادام ریز شده :
۲۰۰ گرم
عسل :
۸۰ گرم
خامه :
۲ ف سوپ خوری
دارچین :
۴/۱ ق چای خوری
طرز تهیه
کشمش ها را شسته و در آب گرم قرار می دهیم تا باز نشود کره را با شکر زده تا اسفنجی شود و تخم مرغ ها را دانه دانه می افزاییم و عسل را با ۲ ق غذا خوری آب ولرم هم زده و آرد و نمک و بکینگ پودر و بادام چرخ شده رامخلوط کرده تا خمیری بدست آید و کشمش ها را صاف کرده به خمیر افزوده و تمام مواد را مخلوط می کنیم و قالب را چرب کرده و مواد را درون آن می ریزیم و در طبقه وسط فر به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار می دهیم و بعد مواد رویه، کره و شکر و عسل و خامه و بادام ودارچین را مخلوط کرده و روی کیک پهن نموده و کیک را دوباره ۲۰ دقیقه می پزیم تا طلایی شود .
http://www.iranian-forum.com
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی رئیسی بالگرد ابراهیم رئیسی ایران سقوط بالگرد رئیسی سقوط بالگرد دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی دولت
هلال احمر پلیس فراجا سیل تهران هواشناسی مشهد سیل مشهد بارش باران سلامت آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش
بورس بازار سرمایه سازمان هواشناسی خودرو قیمت دلار یارانه دلار قیمت خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو قیمت طلا
سینمای ایران سینما نمایشگاه کتاب زری خوشکام علی حاتمی تلویزیون کتاب فیلم نمایشگاه کتاب تهران
دانشگاه تهران
روسیه رژیم صهیونیستی ولادیمیر پوتین غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس چین اوکراین نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر انگلیس لیگ برتر منچسترسیتی لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس
سامسونگ ناسا گوگل هوش مصنوعی هواپیما اپل تبلیغات نمایشگاه ایران هلث آیفون
سرطان رژیم غذایی سازمان غذا و دارو استرس کاهش وزن مغز انسان ویتامین دیابت سکته