دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا
تارت عسل و بادام
مواد لازم
کشمش :
۱۲۰ گرم
کره :
۱۰۰ گرم
شکر :
۲ قاشق سوپ خوری
بادام چرخ کرده :
۵۰ گرم
تخم مرغ :
۳ عدد
عسل :
۲ قاشق سوپ خوری
آرد :
۲۰۰ گرم
نمک :
۴/۱ ق غذاخوری
بکینگ پودر :
۱ ق چای خوری
مواد رویه کیک
کره :
۱۰۰ گرم
شکر قهوه ای :
۱۰۰ گرم
بادام ریز شده :
۲۰۰ گرم
عسل :
۸۰ گرم
خامه :
۲ ف سوپ خوری
دارچین :
۴/۱ ق چای خوری
طرز تهیه
کشمش ها را شسته و در آب گرم قرار می دهیم تا باز نشود کره را با شکر زده تا اسفنجی شود و تخم مرغ ها را دانه دانه می افزاییم و عسل را با ۲ ق غذا خوری آب ولرم هم زده و آرد و نمک و بکینگ پودر و بادام چرخ شده رامخلوط کرده تا خمیری بدست آید و کشمش ها را صاف کرده به خمیر افزوده و تمام مواد را مخلوط می کنیم و قالب را چرب کرده و مواد را درون آن می ریزیم و در طبقه وسط فر به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار می دهیم و بعد مواد رویه، کره و شکر و عسل و خامه و بادام ودارچین را مخلوط کرده و روی کیک پهن نموده و کیک را دوباره ۲۰ دقیقه می پزیم تا طلایی شود .
http://www.iranian-forum.com
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست