دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا

تارت عسل و بادام


تارت عسل و بادام

● مواد لازم
▪ کشمش : ۱۲۰ گرم
▪ کره : ۱۰۰ گرم
▪ شکر : ۲ قاشق سوپ خوری
▪ بادام چرخ کرده : ۵۰ گرم
▪ تخم مرغ : ۳ عدد
▪ عسل : ۲ قاشق سوپ خوری
▪ آرد : ۲۰۰ گرم
▪ نمک : ۴/۱ ق غذاخوری
▪ بکینگ پودر : ۱ ق چای خوری …

مواد لازم

کشمش :

۱۲۰ گرم

کره :

۱۰۰ گرم

شکر :

۲ قاشق سوپ خوری

بادام چرخ کرده :

۵۰ گرم

تخم مرغ :

۳ عدد

عسل :

۲ قاشق سوپ خوری

آرد :

۲۰۰ گرم

نمک :

۴/۱ ق غذاخوری

بکینگ پودر :

۱ ق چای خوری

مواد رویه کیک

کره :

۱۰۰ گرم

شکر قهوه ای :

۱۰۰ گرم

بادام ریز شده :

۲۰۰ گرم

عسل :

۸۰ گرم

خامه :

۲ ف سوپ خوری

دارچین :

۴/۱ ق چای خوری

طرز تهیه

کشمش ها را شسته و در آب گرم قرار می دهیم تا باز نشود کره را با شکر زده تا اسفنجی شود و تخم مرغ ها را دانه دانه می افزاییم و عسل را با ۲ ق غذا خوری آب ولرم هم زده و آرد و نمک و بکینگ پودر و بادام چرخ شده رامخلوط کرده تا خمیری بدست آید و کشمش ها را صاف کرده به خمیر افزوده و تمام مواد را مخلوط می کنیم و قالب را چرب کرده و مواد را درون آن می ریزیم و در طبقه وسط فر به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار می دهیم و بعد مواد رویه، کره و شکر و عسل و خامه و بادام ودارچین را مخلوط کرده و روی کیک پهن نموده و کیک را دوباره ۲۰ دقیقه می پزیم تا طلایی شود .

http://www.iranian-forum.com