شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

آبگوشت نعناع جعفری


گوشت ماهیچه گوسفندی  :  ۷۵۰ گرم
نعناع  :  ۲۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده  :  ۲۰۰ گرم
شنبلیله  :  ۱۰۰ گرم
لپه  :  ۱۵۰ گرم
گوجه سبز  :  ۵ عدد
روغن  :  ۴ قاشق سوپخوری
پیاز  :  ۱ عدد
زردچوبه  :  ۱ قاشق مربا خوری
فلفل  …

گوشت ماهیچه گوسفندی  :  ۷۵۰ گرم

نعناع  :  ۲۰۰ گرم

جعفری ساطوری شده  :  ۲۰۰ گرم

شنبلیله  :  ۱۰۰ گرم

لپه  :  ۱۵۰ گرم

گوجه سبز  :  ۵ عدد

روغن  :  ۴ قاشق سوپخوری

پیاز  :  ۱ عدد

زردچوبه  :  ۱ قاشق مربا خوری

فلفل  :   قدری

نمک  :   قدری

رب گوجه فرنگی  :   قدری

گوشت را تکه تکه می‌کنیم و می‌شوئیم و با لپه و پیاز خرد کرده و ۵ تا ۶ لیوان آب در حرارت ملایم بار می‌کنیم‌، تا کمی گوشت بپزد بعد هسته‌های گوجه سبزها را بیرون می‌آوریم و داخل آن می‌کنیم سپس سبزی (که شامل یک کیلو نعناع و جعفری است) را تمیز و خرد می‌کنیم و با روغن کمی سرخ می‌نمائیم و داخل گوشت می‌ریزیم و می‌گذاریم گوشت کاملاً بپزد در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی پوست گرفته با کمی نمک و فلفل و زرد چوبه به آن اضافه می‌کنیم‌. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است.