شنبه, ۲۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 15 June, 2024
مجله ویستا

كیك سیب نروژی


مواد لازم:
مواد لازم برای تهیه خمیر:
آرد الك شده: ۲ فنجان
بكینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
كره: ۱ دوم فنجان
نمك: ۱ چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده: ۱ عدد
آب: ۲ قاشق سوپخوری
پودر قند: …

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه خمیر:

آرد الك شده: ۲ فنجان

بكینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

كره: ۱ دوم فنجان

نمك: ۱ چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ زده شده: ۱ عدد

آب: ۲ قاشق سوپخوری

پودر قند: ۱ دوم فنجان

وانیل: ۱ چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل كیك:

سیب بزرگ: ۳ عدد

شكر: ۱ چهارم فنجان

رنده پوست لیمو ترش: ۱ قاشق چایخوری

آب لیموترش: ۱ قاشق سوپخوری

دستور تهیه:

سیب ها را پوست كنده و به ورقه های نیم سانتیمتری بریده و با شكر و پوست لیمو و آب لیموترش بپزید. وقتی پخت، آن را آبكش كنید و بگذارید كاملا" خنك شود. كره را داخل مواد خشك نموده و با نوك چنگال مخلوط نمائید و در داخل ذرات آرد مخلوط كنید ولی نباید كره آب شود. سپس آب و تخم مرغ و وانیل را اضافه كرده، مخلوط نمائید و آن را ورز دهید. سپس ۲ سوم از خمیر را در قالب گرد ۲۳ سانتیمتری كه قبلا" چرب شده بیندازید و آن را با فشار دست به شكل و اندازه قالب باز كنید. سپس مایه سیب را روی آن بگذارید. بقیه خمیر را با وردنه باز كنید و به صورت نوارهای دو سانتیمتری ببرید و این نوارها را به صورت حصیرباف روی سیب قرار دهید. سپس آن را در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.