یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

سوپ گوجه و ریحان


مواد لازم:
گوجه له یا رنده شده ۷۵۰ گرم
آب مرغ ۱ پیمانه
ریحان تازه و خرد شده ۱۸ تا ۲۰ شاخه ریحان
شكر ۱ قاشق چای خوری
خامه زده شده ۱ پیمانه
كره یا روغن ۱/۲ پیمانه
این سوپ در مدت ۳۰ دقیقه …

مواد لازم:

گوجه له یا رنده شده ۷۵۰ گرم

آب مرغ ۱ پیمانه

ریحان تازه و خرد شده ۱۸ تا ۲۰ شاخه ریحان

شكر ۱ قاشق چای خوری

خامه زده شده ۱ پیمانه

كره یا روغن ۱/۲ پیمانه

این سوپ در مدت ۳۰ دقیقه یا كمتر آماده می شود .

طرز تهیه:

در یك قابلمه ی بزرگ گوجه و آب مرغ را بجوشانید سپس حرارت را كم كنید و در ظرف را برای ۱۰ دقیقه ببندید تا گوجه ها كاملاً پخته شوند . ریحان و شكر را به مواد داخل قابلمه اضافه كنید و حرارت را بسیار كم كنید و سپس خامه و كره را داخل قابلمه بریزید و تا زمانی كه كره ذوب شود مواد داخل قابلمه را هم بزنید . این سوپ برای مصرف ۹ نفر كافیست .