یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
وضعیت میکروبی فرآوردههای دریایی شور و دودی
در فرایند شور کردن ماهی قسمتی از آب موجود در بافت ماهی را خارج و نمک را جانشین میسازند، این عمل ممکن است با قرار دادن ماهی در لایههای نمک خشک یا در آب نمک انجام گیرد. بسته به روش مورد استفاده و مدت آن، مقدار نمک در فرآوردهها دریایی شور از یک تا ۲۰درصد یا بیشتر در ماهی خشک که کاملا نمک سود است متغیر میباشد.ماهیهایی که نمک کمتری دارند برای دود دادن مورد استفاده قرار میگیرند. دودی کردن ماهی و سایر فرآوردههای دریایی به چند منظور انجام میشود.
اگر چه دود دادن یک روش سنتی نگهداری ماهی است ولی طعم و مزه مخصوص و مشخصی به آن میدهد. دود دادن باعث افزایش قابلیت نگهداری فرآورده میشود. انواع مختلفی از فرآوردههای دریایی به صور مختلفی دودی میشوند و بسته به حرارت مورد استفاده در زمان دود دادن، دود سرد یا گرم، مقدار نمک و زمان دود دادن یا خشک کردن آنها را تقسیم بندی میکنند. در نتیجه توزیع باکتریها در فرآوردههای دریایی دودی دارای تنوع زیادی است. فرآوردههای دودی که در حرارت برشته میشوند ممکن است حاوی ارگانیزمهای مقاوم به گرما مانند باسیل، میکروکک و مخمرها باشند.از ماهیهایی که حرارت دودی کردن آنها ملایمتر است میتوان میکروارگانیزمهای گرم منفی و پسودومونالس، موراکسلا، اسنیتوباکتر را نیز جدا نمود
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی ایران مجلس مجلس دوازدهم انتخابات انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم ستاد انتخابات کشور رهبر انقلاب رئیس جمهور
تهران هواشناسی شهرداری تهران زلزله فضای مجازی سیل سازمان هواشناسی وزارت بهداشت آتش سوزی پلیس قتل بارش باران
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا خودرو گاز حقوق بازنشستگان بازار خودرو بورس بانک مرکزی نمایشگاه نفت ایران خودرو مالیات
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران رضا عطاران کیانوش عیاری تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سینما سریال کتابخانه
فناوری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل افغانستان رفح اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر هوادار رئال مادرید باشگاه پرسپولیس سپاهان لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی همراه اول خورشید شفق قطبی ناسا ایالات متحده ایلان ماسک اپل نوآوری گوگل عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
سرطان درمان و آموزش پزشکی تغذیه آلزایمر رژیم غذایی فشار خون قهوه زیبایی بارداری توت فرنگی