یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

کیک کاراملی


کیک کاراملی

● مواد لازم برای ۸ نفر:
▪ آرد - دو و نیم پیمانه
▪ جوش شیرین - نصف قاشق مرباخوری
▪ بکینگ پودر - یک و نیم قاشق مرباخوری
▪ نمک - نصف قاشق مرباخوری
▪ کره نرم - ۲۲۵ گرم
▪ شکر - یک و نیم پیمانه
▪ …

مواد لازم برای ۸ نفر:

آرد - دو و نیم پیمانه

جوش شیرین - نصف قاشق مرباخوری

بکینگ پودر - یک و نیم قاشق مرباخوری

نمک - نصف قاشق مرباخوری

کره نرم - ۲۲۵ گرم

شکر - یک و نیم پیمانه

تخم مرغ - ۳ عدد درشت

وانیل - کمی

شیر بریده - نصف پیمانه

شکر ترجیحا قهوه ای - ۲ پیمانه

نمک - یک چهارم قاشق مرباخوری

شیر - یک پیمانه

کره - ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سلسیوس روشن و تنظیم کنید.

حدود ۱۶ تا ۱۸ قالب کیک را با قرار دادن کاغذهای مخصوص آماده کنید.

آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نصف قاشق مرباخوری نمک را با هم الک کنید و کنار بگذارید.

در ظرف دیگری، ۲۲۵ گرم کره را با همزن بزنید تا نرم و سبک شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هر بار هم بزنید، سپس وانیل را اضافه کنید.

آرد را در ۳ نوبت و شیر بریده را در ۲ نوبت به طور متناوب به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه کنید و هم بزنید.

هر قالب را تا سه چهارم پر کنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزید، قبل از تزئین اجازه دهید تا کیک کاملا سرد شود.

برای تهیه شیر بریده، چند قطره آب لیمو یا سرکه به شیر اضافه کنید و کنار بگذارید تا ببرد.

برای تهیه رویه کاراملی، شکر، نمک و شیر را در حالی که مرتب هم می زنید روی حرارت ملایم جوش بیاورید. اگر با ریختن یک چهارم قاشق مرباخوری از شیره در آب یخ سفت شود، شیره را از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید و هم بزنید. سپس روی کیک بمالید.