پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
شیرینی بادامی
مواد لازم:
سه عدد سفیده تخم مرغ
۱۷۵ گرم پودر قند
۲۲۵ گرم بادام پرك یا خلال بادام
چند قطره اسانس بادام (در صورت تمایل)
۵۰ گرم شكلات ساده ذوب شده
سفیده تخم مرغ ها را با همزن برقی میزنیم تا سفت و سفید شوند سپس در حالی كه به هم زدن ادامه میدهیم پودر قند را به تدریج اضافه میكنیم تا مایه غلیظ و براق شود. بادام ها و اسانس بادام را اضافه كرده مخلوط میكنیم.توده های كوچكی از مایه را با قاشق بر روی سینی فر كه آن را با كاغذ روغنی پوشانده ایم قرار میدهیم شیرینیها را به مدت ۳۵ دقیقه در فر می پزیم سپس از فر خارج كرده پس از سرد شدن از سینی جدا میكنیم، شكلات ذوب شده را در یك قیف خامه با سر گرد باریك ریخته و شیرینیها را با خطوط شكلاتی تزئین میكنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رئیسی فیبر نوری دولت انتخابات دولت سیزدهم رئیس جمهور مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی حجاب انتخابات مجلس
هواشناسی قتل بارش باران تهران آموزش و پرورش پلیس شهرداری تهران فضای مجازی وزارت بهداشت سازمان هواشناسی شهرداری محیط زیست
قیمت طلا قیمت دلار گاز قیمت خودرو نمایشگاه نفت خودرو مسکن مالیات حقوق بازنشستگان بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو
نمایشگاه کتاب تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران کتاب سریال سینما تئاتر دفاع مقدس موسیقی مهران مدیری
اینوتکس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه روسیه جنگ غزه رفح حماس حمله به رفح نوار غزه مصر طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
هوش مصنوعی فیبرنوری فناوری اپل سامسونگ گوگل آب هواوی عیسی زارع پور ناسا پارک فناوری پردیس
سازمان غذا و دارو آسم سبک زندگی افسردگی بیمه سبزیجات کمردرد