دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

گـراتن سیب زمینـی


● مواد لازم:
▪ سیب زمینی: یک کیلوگرم
▪ پنیر پتیزا: ۱۵۰ گرم
▪ کره: سی گرم
▪ خامه: چهار قاشق غذاخوری
▪ سیر: یک حبه
▪ شیر: یک و نیم فنجان
▪ تخم‌مرغ: دو عدد
▪ قارچ: نیم کیلو
▪ فلفل سیاه: کمی
▪ …

مواد لازم:

سیب زمینی:

یک کیلوگرم

پنیر پتیزا:

۱۵۰ گرم

کره:

سی گرم

خامه:

چهار قاشق غذاخوری

سیر:

یک حبه

شیر:

یک و نیم فنجان

تخم‌مرغ:

دو عدد

قارچ:

نیم کیلو

فلفل سیاه:

کمی

جعفری خرد شده:

سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی‌ها را ورقه ورقه کنید، آن گاه پوست سیر را بکنید، شیر را داغ و به آن نمک و فلفل اضافه کنید. ظرف فر را با کره چرب کنید و سیر خرد شده را کف آن بریزید، آن گاه ظرف را با سیبزمینی‌های ورقه ورقه شده پر کنید و نیمی از پنیر پیتزا را روی آن بریزید، دوباره لایه‌ای دیگر از سیب زمینی را روی آن بگذارید و سپس شیر داغ روی آن بریزید و روی آن قارچ‌ها را بگذارید، پس از این مرحله ظرف را داخل فر به مدت بیست دقیقه بگذارید و پس از این مدت بیرون بیاورید.

از طرفی تخم‌مرغ‌ها را با خامه هم بزنید و روی گراتن آماده شده به همراه پنیر پیتزا بپاشید.

آن گاه ظرف را دوباره در فر قرار دهید و پس از پنج دقیقه خارج کنید و روی آن را با جعفری تزیین کنید و به همراه خانواده میل کنید.