جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

کوفته بلغور گندم


کوفته بلغور گندم

● مواد لازم
▪ بلغور گندم یک پیمانه
▪ پیازسرخ شده یک پیمانه
▪ کشمش نصف پیمانه
▪ گوشت چرخ‌شده یک پیمانه
▪ رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپ خوری
▪ نمک وادویه به مقدار دلخواه
▪ روغن دو …

مواد لازم

بلغور گندم یک پیمانه

پیازسرخ شده یک پیمانه

کشمش نصف پیمانه

گوشت چرخ‌شده یک پیمانه

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپ خوری

نمک وادویه به مقدار دلخواه

روغن دو قاشق سوپخوری

آبلیمو یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه

بلغور گندم را شسته و با دو پیمانه آب می‌گذاریم پخته شود تا آب آن کاملاً تمام شود سپس آن را چرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم پیاز و گوشت را با هم تفت داده به آن کشمش و نمک و ادویه اضافه می‌کنیم و سرخ می‌کنیم . به جای گوشت می‌توان از قارچ یا گل‌کلم آب‌پز شده نیز استفاده کرد از خمیری که با بلغور گندم درست کرده‌ایم . یک گلوله برداشته و وسط آن را سوراخ می‌کنیم و از مواد تفت داده شده داخل آن می‌ریزیم و سطح سوراخ را می‌پوشانیم تا اصلاً مواد داخل کوفته پیدا نباشد . رب گوجه فرنگی و آبلیمو را باهم مخلوط کرده درون روغن کمی تفت می‌دهیم . سپس دو لیوان آب به آن اضافه و کوفته‌ها را درون آن می‌چینیم و طبق دستور بقیه‌ی کوفته‌ها می‌گذاریم مغز پخت شود .