پنجشنبه, ۱۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 6 June, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه بروسکتا ی استیک با سس کره قهوه ای
مواد لازم برای بروسکتای استیک با سس کره قهوه ای
گوشت راسته یا استیک تندرلوین :120 گرم
انبه خرد شده :½ پیمانه
نان باگت فرانسوی :16 تکه
برگ گشنیز تازه :2 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه :2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز :2 عدد
نمک :یک قاشق غذاخوری
کره آب شده :یک قاشق غذاخوری
روغن گیاهی :یک قاشق غذاخوری
شکر :½ قاشق چایخوری
دانه خردل زرد :½ قاشق چایخوری
فلفل :⅛ قاشق چایخوری
زردچوبه :⅛ قاشق چایخوری
طرز تهیه بروسکتای استیک با سس کره قهوه ای
فلفل قرمز را ریز کنید.
در یک کاسه کوچک برگ گشنیز، فلفل قرمز، آبلیمو، شکر، نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.
روغن را در یک قابلمه کوچک تفلون روی درجه حرارت متوسط گرم کنید.
یک دانه خردل را در را داخل قابلمه بیاندازید و آنقدر تفت دهید (در حدود 90 ثانیه) تا دانه خردل بترکد.
بقیه دانههای خردل را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا روغنی شوند. در قابلمه را بگذارید و به مدت 30 ثانیه یا تا زمانی که تمام دانهها بترکد این کار را ادامه بدهید. قابلمه را به آرامی تکان بدهید.
کره را داخل قابلمه بیندازید و درب قابلمه را بگذارید. دوباره در حدود 30 ثانیه قابلمه را مداوم تکان بدهید.
بعد از 30 ثانیه قابلمه را از روی شعله بردارید. انبه های خردشده را به مخلوط دانههای خردل اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه با سرعت ملایم بهم بزنید.
یک تابه دیگر را روی شعله متوسط اجاق بگذارید و با کمی روغن آن را چرب کنید (اگر اسپری مخصوص آشپزی دارید میتوانید به تابه کمی روغن اسپری کنید).
گوشت راسته را پاک کرده و به ضخامت 2.5 سانتیمتر برش دهید.
⅛ قاشق چایخوری نمک و فلفل روی گوشت استیک بپاشید و آن را داخل تابه بگذارید. دو طرف استیک را هر کدام به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا ار خامی در بیاید. 5 دقیقه صبر کنید تا استیک کمی نرم شود، سپس آن را از وسط به لایههای باریکتر برش بزنید.
می توانید باگتها را به صورت مورب به ضخامت 1.5 سانتیمتر ببرید (میتوانید از نان تست هم استفاده کنید) و با کره در تابه کنید.
نان های تست شده را روی سطح صاف قرار داده و کمی گوشت سرخ شده یا استیک نواری بریده شده را روی آن ها گذاشته و مخلوط انبه و دانه های خردل را روی آن ریخته و سرو کنید.
بروسکتا جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
بروسکتا را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
ایران انتخابات ریاست جمهوری شورای حکام انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 شورای نگهبان دولت ریاست جمهوری دولت سیزدهم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم وزارت کشور رهبر انقلاب
ترکیه تهران بیمارستان محیط زیست قتل پلیس راهور سیاست ترافیک شهرداری تهران سازمان هواشناسی خانواده بارش باران
بانک مرکزی ارز دیجیتال خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو سهام عدالت حقوق بازنشستگان بازار خودرو دلار مالیات برق
فضای مجازی موزه مجید قناد عمو قناد سینما تلویزیون امام خمینی (ره) بازیگر سینمای ایران سریال موسیقی
دانشگاه آزاد اسلامی فضا
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا روسیه جنگ غزه لبنان حماس حزب الله لبنان جو بایدن چین
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال رضا درویش باشگاه پرسپولیس والیبال جواد نکونام لیگ برتر ایران کیلیان امباپه
ناسا همستر کامبت اینترنت سامسونگ اینستاگرام گوگل اپل
آلزایمر کاهش وزن خواب قهوه صبحانه ویتامین D کبد چرب