یکشنبه, ۲۴ فروردین, ۱۴۰۴ / 13 April, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه بروسکتا ی استیک با سس کره قهوه ای
مواد لازم برای بروسکتای استیک با سس کره قهوه ای
گوشت راسته یا استیک تندرلوین :120 گرم
انبه خرد شده :½ پیمانه
نان باگت فرانسوی :16 تکه
برگ گشنیز تازه :2 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه :2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز :2 عدد
نمک :یک قاشق غذاخوری
کره آب شده :یک قاشق غذاخوری
روغن گیاهی :یک قاشق غذاخوری
شکر :½ قاشق چایخوری
دانه خردل زرد :½ قاشق چایخوری
فلفل :⅛ قاشق چایخوری
زردچوبه :⅛ قاشق چایخوری

طرز تهیه بروسکتای استیک با سس کره قهوه ای
فلفل قرمز را ریز کنید.
در یک کاسه کوچک برگ گشنیز، فلفل قرمز، آبلیمو، شکر، نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.
روغن را در یک قابلمه کوچک تفلون روی درجه حرارت متوسط گرم کنید.
یک دانه خردل را در را داخل قابلمه بیاندازید و آنقدر تفت دهید (در حدود 90 ثانیه) تا دانه خردل بترکد.
بقیه دانههای خردل را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا روغنی شوند. در قابلمه را بگذارید و به مدت 30 ثانیه یا تا زمانی که تمام دانهها بترکد این کار را ادامه بدهید. قابلمه را به آرامی تکان بدهید.
کره را داخل قابلمه بیندازید و درب قابلمه را بگذارید. دوباره در حدود 30 ثانیه قابلمه را مداوم تکان بدهید.
بعد از 30 ثانیه قابلمه را از روی شعله بردارید. انبه های خردشده را به مخلوط دانههای خردل اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه با سرعت ملایم بهم بزنید.
یک تابه دیگر را روی شعله متوسط اجاق بگذارید و با کمی روغن آن را چرب کنید (اگر اسپری مخصوص آشپزی دارید میتوانید به تابه کمی روغن اسپری کنید).
گوشت راسته را پاک کرده و به ضخامت 2.5 سانتیمتر برش دهید.
⅛ قاشق چایخوری نمک و فلفل روی گوشت استیک بپاشید و آن را داخل تابه بگذارید. دو طرف استیک را هر کدام به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا ار خامی در بیاید. 5 دقیقه صبر کنید تا استیک کمی نرم شود، سپس آن را از وسط به لایههای باریکتر برش بزنید.
می توانید باگتها را به صورت مورب به ضخامت 1.5 سانتیمتر ببرید (میتوانید از نان تست هم استفاده کنید) و با کره در تابه کنید.
نان های تست شده را روی سطح صاف قرار داده و کمی گوشت سرخ شده یا استیک نواری بریده شده را روی آن ها گذاشته و مخلوط انبه و دانه های خردل را روی آن ریخته و سرو کنید.

بروسکتا جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
بروسکتا را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست