دوشنبه, ۱۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 3 March, 2025
مجله ویستا

پاستا با سس سبزیجات


● مواد لازم:
▪ پاستا(از هر شکلی ۶۰۰ گرم
▪ روغن زیتون ۱۵۰ میلی گرم
▪ مخلوطی از گیاهان خوشبو(جعفری،ریحان و گشنیز)=به میزان لازم
▪ مغز گردو ۵۰ گرم
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ پنیر چدار …

مواد لازم:

پاستا(از هر شکلی ۶۰۰ گرم

روغن زیتون ۱۵۰ میلی گرم

مخلوطی از گیاهان خوشبو(جعفری،ریحان و گشنیز)=به میزان لازم

مغز گردو ۵۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

پنیر چدار رنده شده ۵۰ گرم

طرز تهیه:

پاستا را طبق دستور پخت روی بسته آن بپزید. گیاهان خوشبو را در سبزی خرد کن بریزید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. سپس مواد را خوب مخلوط کنید تا سبزی ها کاملا خرد شوند.سپس مغز گردو،نمک،فلفل و پنیر رنده شده را اضافه کرده و دوباره با دستگاه مخلوط کنید.پاستا را در ماهیتابه با کمی روغن زیتون تفت داده و در بشقاب بریزید. سپس پاستا را با سس تزئین کنید.