یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
مجله ویستا
اسلایس پسته
مواد لازم
کره ذوب شده ۱۸۵ گرم
آرد ساده ۳۰۰ گرم
شکر (کالستر شوگر) ۱۵۰ گرم
پسته خرد شده ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد کامل، زرده ۱عدد
کره ۶۰ گرم
عسل ۵ قاشق غذاخوری
خامه ۲/۱پیمانه
شیر عسل ۴/۱پیمانه
طرز تهیه
آرد و کره و شکر را مخلوط می کنیم مواد را داخل قالب ۳۰×۲۰ که قبلاً کف آن کاغذ مومی قرار داده ایم می ریزیم و به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر با دمای متوسط قرار می دهیم . بعد از سرد شدن مواد رویه آن را رویش پهن می کنیم و می گذاریم کاملاً سرد شده و ببندد و بعد برش می زنیم.
طرز تهیه رویه شیرینی :
شیره و کره و عسل داخل ظرفی می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم می گذاریم و در آخر خامه را اضافه کرده و هم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم روی شیرینی پهن می کنیم و پسته روی آن می پاشیم.
groohashpazi.blogfa.com
انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم محمدباقر قالیباف قالیباف انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری
قتل تهران آموزش و پرورش هواشناسی شهرداری تهران بازنشستگان پلیس سازمان هواشناسی محیط زیست سیل بارش باران فراجا
دولت سیزدهم قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو خودرو دلار حقوق بازنشستگان بازار خودرو بورس قیمت سکه بانک مرکزی بازار سرمایه
سینما سینمای ایران دفاع مقدس علیرضا قربانی تخت جمشید بازیگر تلویزیون رسانه ملی کتاب موسیقی شهید سریال
هوش مصنوعی وزیر علوم ماهواره الکترونیک باتری
رژیم صهیونیستی جو بایدن ترکیه اسرائیل غزه آمریکا فلسطین روسیه دونالد ترامپ جنگ غزه لبنان ترامپ
پرسپولیس استقلال فوتبال یورو 2024 لیگ برتر باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند باشگاه استقلال بازی آلمان نقل و انتقالات سپاهان
الکامپ نمایشگاه الکامپ ربات فناوری وزیر ارتباطات عیسی زارع پور موبایل فیبر نوری گوگل
چای ورزش ویتامین سرطان سکته مغزی قند خون فشار خون گرمازدگی