یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
مجله ویستا

اسلایس پسته


اسلایس پسته

● مواد لازم
▪ کره ذوب شده ۱۸۵ گرم
▪ آرد ساده ۳۰۰ گرم
▪ شکر (کالستر شوگر) ۱۵۰ گرم
▪ پسته خرد شده ۱۵۰ گرم
▪ تخم مرغ ۱ عدد کامل، زرده ۱عدد
▪ کره ۶۰ گرم
▪ عسل ۵ قاشق غذاخوری
▪ خامه ۲/۱پیمانه
▪ …

مواد لازم

کره ذوب شده ۱۸۵ گرم

آرد ساده ۳۰۰ گرم

شکر (کالستر شوگر) ۱۵۰ گرم

پسته خرد شده ۱۵۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد کامل، زرده ۱عدد

کره ۶۰ گرم

عسل ۵ قاشق غذاخوری

خامه ۲/۱پیمانه

شیر عسل ۴/۱پیمانه

طرز تهیه

آرد و کره و شکر را مخلوط می کنیم مواد را داخل قالب ۳۰×۲۰ که قبلاً کف آن کاغذ مومی قرار داده ایم می ریزیم و به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر با دمای متوسط قرار می دهیم . بعد از سرد شدن مواد رویه آن را رویش پهن می کنیم و می گذاریم کاملاً سرد شده و ببندد و بعد برش می زنیم.

طرز تهیه رویه شیرینی :

شیره و کره و عسل داخل ظرفی می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم می گذاریم و در آخر خامه را اضافه کرده و هم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم روی شیرینی پهن می کنیم و پسته روی آن می پاشیم.

groohashpazi.blogfa.com