سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
ته چین اسفناج
مواد لازم:
برنج:
۳ پیمانه
اسفناج:
۳۰۰گرم
مرغ:
۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ:
۱ عدد
ماست:
۲ پیمانه
روغن:
۱۰۰ گرم
آبغوره:
به میزان كافی
پیاز سرخ شده:
۲ قاشق غذاخوری
زعفران:
به میزان كافی
طرز تهیه:
ابتدا زرده تخم مرغ را به همراهماست و ۱۰۰ گرم روغن در ظرفی ریخته و خوببا هم مخلوط میكنیم و مقداری فلفل، زعفران وآبغوره هم به آن اضافه كرده و كنار میگذاریم.
در مرحله بعد برنج را آبكش كرده و مقداری ازاین برنج را در داخل قابلمه میریزیم و با یكسوم موادی كه قبلا آماده كردیم، خوب مخلوطمیكنیم و در قابلمه آن را صاف میكنیم، آن گاهمرغها را داخل باقی مانده موادمان میریزیم تاخوش طعم شود و بعد برمیداریم (توجه داشتهباشید كه تكههای مرغ را از قبل میپزیم) و سپساسفناج را شسته و خرد میكنیم و در آب پخته وبعد آب آن را خوب گرفته و تفت میدهیم و درهمان مواد اولیه آغشته میكنیم و بعد پیاز سرخشده را هم به آن اضافه میكنیم و بعد مرغهاراروی پلو در قابلمهای میچینیم و بعد كمی برنجروی آن ریخته و سپس اسفناجی را كه با موادمانمخلوط شده است روی برنجمان پهن میكنیم وبعد بقیه برنج را هم در ظرف ریخته و مقداریروغن و زعفران هم روی آن ریخته و میگذاریمتا خوب دم بكشد، بعد از ۳۰ دقیقه غذای ماآماده میشود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست