شنبه, ۲۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 15 March, 2025
مجله ویستا

دسر صورتی


دسر صورتی

آیا ته به حال میوه ی به را به همراه پنیر استفاده کرده اید؟

آیا ته به حال میوه ی به را به همراه پنیر استفاده کرده اید؟ در این مطلب میخواهیم از مزرها عبور کنیم و این اجازه را به شما بدهیم که مواد مختلف را با هم مخلوط کنید. کرم به، از آن دسته دسرهاست که اینگونه تهیه می شود.

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ: ۵ عدد

سفیده تخم‌مرغ: یک عدد

پنیر لبنه: ۴۰۰ گرم

شکر: ۱۲۵گرم

پودر ژلاتین: ۳ قاشق سوپخوری

آب سرد : یک دوم پیمانه

رنگ صورتی خوراکی: چند قطره در صورت دلخواه

وانیل: یک دوم قاشق چایخوری

مربای به رنده شده : ۴۰۰ گرم

پودر هل: یک قاشق چایخوری

روش تهیه:

۱. ابتدا شکر، زرده‌های تخم‌مرغ، سفیده، وانیل و هل را داخل کاسه همزن ریخته، آنها را مخلوط می‌کنیم، تا جایی که پف کنند. سپس پنیر را اضافه کرده، داخل ظرف چدنی روی حرارت ملایم می گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا کرم جوش آید.

۲. وقتی مایه ما به نقطه جوش رسید فورا از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده، ذوب می‌کنیم و به همراه مربای به داخل کرم می‌ریزیم. همیشه به این نکته باید دقت کنیم که کرم و ژلاتین هیچ کدام داغ نباشند.

۳. بهترین زمان مخلوط کردن موقعی است که ژلاتین و کرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب می‌ریزیم و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.