دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
کیک هویج زنجبیلی
مواد لازم:
۱) ۴ عدد تخم مرغ کمی زده شده
۲) ۲ پیمانه آرد
۳) یک پیمانه شکر
۴) ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
۵) نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
۶) یک چهارم قاشق چای خوری نمک
۷) ۴ پیمانه هویج رنده شده
۸) دو سوم پیمانه روغن نباتی مایع
۹) یک چهارم پیمانه آب پرتقال
۱۰) ۲ قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده تازه و یا سه چهارم قاشق چای خوری پودر زنجبیل
۱۱) یک پیمانه گردوی تفت داده و خرد شده
۱۲) ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای
۱۳) ۲۰۰ گرم کره
۱۴) مقداری پودر قند
۱۵) یک قاشق چای خوری اسانس وانیل
طرزتهیه کیک:
۱) فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن و تنظیم و ۲ قالب گرد کیک ۲۲ سانتی متری را با کاغذ روغنی آماده کنید.
۲) در ظرفی آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را مخلوط و الک کنید و به مخلوطی از تخم مرغ زده شده و گردو اضافه کنید.
۳) مایع کیک را در ۲ قالب به طور مساوی بریزید و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید. برای اطمینان از پخته شدن کیک یک خلال دندان در آن فرو کنید و در صورت تمیز در آمدن، کیک آماده است. ۴- برای تهیه خامه، پنیر خامه ای و کره را هم بزنید تا نرم و پفکی شود و سپس وانیل و پودر قند را به میزان لازم اضافه کنید و هم بزنید و کیک را تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست