شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
بگارابیگن
بادمجان : ۶ عدد
فلفل قرمز : ۳ عدد
کنجد : ۱ قاشق سوپخوری
سیر : ۱ عدد
پیاز : ۲ عدد
آب تمر : ۰.۵ فنجان
نارگیل : ۱ فنجان
زیره : ۱ قاشق سوپخوری
گشنیز : ۱.۵ قاشق سوپخوری
فلفل : قدری
زردچوبه : قدری
نمک : قدری
روغن : ۳ قاشق سوپخوری
بادنجانهای متوسط را به چهار قسمت تا نصف حجم طولی آن، قاچ کنید. نارگیل خشک کوبیده و سه عدد فلفل قرمز و یک قاشق زیره و یک قاشق خشخاش را بو بدهید و سپس آن را یکوبید و عرق یکعدد سیر با گشنیز سبز را گرفته با قدری فلفل و زرد چوبه و نمک مخلوط نموده و آن را با مواد فوق بیامیزید.
ادویهجات مذکور را در وسط بادنجان جای دهید و بادنجانها را با نخ ببندید. دو سه دانه پیاز را حلقه حلقه بریده با سه قاشق روغن در دیگ ریخته و بادنجانها را رویش بچینید و کمی سرخش کنید. پس از اینکه مختصری سرخ شد، روی بادنجانها آب بریزید تا بپزد. وقتی که بادنجانها پخت، نیم فنجان آب تمر غلیظ روی آنها بریزید تا روغن پس بدهد، وقتیکه سر سفره میبرید، تخمها را با قیچی قطع کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست