چهارشنبه, ۳۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 19 June, 2024
مجله ویستا

کرم سوپ ماهی


کرم سوپ ماهی

● مواد لازم:
ماهی آزاد: ۲ قطعه
برگ بو: ۲عدد
کره : یک چهارم پیمانه
پیاز خرد شده : یک چهارم پیمانه
کرفس خرد شده : یک چهارم پیمانه
آرد: ۳ قاشق سوپخوری
نمک : یک دوم قاشق سوپخوری
شیر: دو پیمانه …

مواد لازم:

ماهی آزاد: ۲ قطعه

برگ بو: ۲عدد

کره : یک چهارم پیمانه

پیاز خرد شده : یک چهارم پیمانه

کرفس خرد شده : یک چهارم پیمانه

آرد: ۳ قاشق سوپخوری

نمک : یک دوم قاشق سوپخوری

شیر: دو پیمانه

آب : یک دوم پیمانه

دستور تهیه:

تیغ ماهی آزاد را خارج کرده ، ماهی را همراه با برگ بو، نمک و آب بپزید. در ماهی تابه کره راروی حرارت قرار داده ، پیاز و کرفس را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. سپس مواد رابه ماهی اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر برروی حرارت قرار دهید تا بپزد. برگ بو را ازداخل مواد بیرون آورید. مواد را از صافی عبوردهید، آن گاه میکس کنید. شیر و آرد را به آب حاصل از پخت مواد، اضافه کرده ، هم زده تاسوپ خوب گرم شود. سپس آن را مطابق شکل تزیین کنید