سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
آش اسفناج
مواد لازم
اسفناج:
یک کیلو،
آرد برنج:
دو قاشق غذاخوری،
لپه:
یک پیمانه،
سویا:
۲ پیمانه،
کره:
۱۰۰ گرم،
آبغوره:
۴ قاشق غذاخوری،
پیاز:
۵ عدد،
نمک و فلفل:
دو قاشق چای خوری،
روغن مایع:
۲ پیمانه،
نعناع خشک:
۲ قاشق چای خوری،
آب:
۶ پیمانه،
زردچوبه:
یک قاشق چای خوری،
آرد لپه:
۲ قاشق چای خوری.
طرز تهیه
آرد برنج را با آب سرد حل و از صافی رد می کنیم تا زلال شود، سپس ۶ پیمانه آب را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت مرتب هم می زنیم تا جوش بیاید و گلوله نشود در مرحله بعد لپه ای را که از حدود ۲ ساعت قبل خیس شده است به آرد برنج اضافه می کنیم و بعد اسفناج خرد شده را همراه کره به مواد قبلی می افزاییم، پیازها را سرخ می کنیم وقتی طلایی شد زردچوبه را به آن اضافه می کنیم نصف پیاز سرخ شده را با نمک و فلفل در آش می ریزیم و می گذاریم تا با حرارت ملایم جا بیفتد.
هنگام کشیدن آش، آبغوره را به آن اضافه و روی آن را با پیاز و نعناع داغ و کوفته ریزه سویا تزیین می کنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست