یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

بیفتک مخصوص با دورچین برنج و پیازچه


بیفتک مخصوص با دورچین برنج و پیازچه

● مواد لازم بیفتک مخصوص
▪ برنج باسمتی: ۲۰۰ گرم
▪ راسته گاو یا ران گاو: ۲۳۰ گرم
▪ زنجبیل تازه: یک بند انگشت
▪ سیر: ۲ حبه
▪ فلفل قرمز چیلی: یک‌دوم
▪ پیازچه: ۲عدد
▪ گشنیز: یک دسته کوچک
▪ …

مواد لازم بیفتک مخصوص

برنج باسمتی:

۲۰۰ گرم

راسته گاو یا ران گاو:

۲۳۰ گرم

زنجبیل تازه:

یک بند انگشت

سیر:

۲ حبه

فلفل قرمز چیلی:

یک‌دوم

پیازچه:

۲عدد

گشنیز:

یک دسته کوچک

روغن کنجد:

۲ قاشق غذاخوری

سس سویا:

۳-۲ قاشق غذاخوری

لیمو:

۲عدد

تخم‌مرغ:

یک عدد

ادویه ها

نمک

فلفل سیاه

روغن زیتون

روغن کنجد

برای شروع

یک قابلمه متوسط را با آب‌جوش پر کرده و کمی نمک درون آن بریزید و روی حرارت زیاد گاز قرار دهید. برنج را درون آن بریزید و بگذارید تا به مدت کم پخته شود. در مرحله بعد استیک‌ها را مدل نوار باریک با چاقو برش بزنید و بعد پیازچه‌ها و زنجبیل‌ را عمودی بریده و فلفل قرمز را گردگرد ببرید. سیرها را رنده کرده و همچنین گشنیزها را ریز کرده و همه مواد را برش زده و کنار بگذارید. در آخر همه را درون یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید و به آن روغن زیتون، روغن کنجد و نمک و فلفل را اضافه کنید و داخل یخچال به مدت ۲۰ دقیقه نگه دارید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

غذای اصلی

یک ماهی‌‌تابه را روی گاز قرار داده تا گرم شود و هنگامی که از داغ شدن آن مطمئن شدید روغن کنجد را درون آن بریزید و بعد تمام مواد را که درون کاسه ریخته بودید را به آن اضافه کنید و ماهی‌تابه را با دست تکان دهید تا همه مواد در آن بچرخند و بگذارید برای ۲ دقیقه مواد سرخ شوند. دقت کنید تا به خوبی تکان بخورند و نسوزند می‌توانید برای این خوراک سس درست کنید و روی آن بریزید و عصاره گوشت بره را همراه با یک نصفه لیوان آب به آن اضافه کرده و سس سویا را روی کل مواد در حال سرخ شدن بپاشید و بعد لیمو را نصف کرده و آب نصف آن را گرفته و بریزید. ماهی‌تابه را از روی حرارت گاز برداشته و کل مواد را داخل یک کاسه ریخته و با فویل روی آن را بپوشانید. ماهی‌تابه را با یک دستمال آشپزخانه پاک کرده و مجددا روی گاز بگذارید. روغن زیتون را درون ماهی‌تابه ریخته و بگذارید تا داغ شود. تخم‌مرغ را درون آن بشکنید و یک قاشق سویا سس اضافه کنید و کاملا هم بزنید. تخم‌مرغ سریع پخته می‌شود پس سریع هم بزنید و برنج را به آن اضافه کرده و با تخم‌مرغ هم بزنید و برای چند دقیقه بگذارید تا با هم داغ و مخلوط شوند و بعد سس سویا را روی آن بپاشید( البته به میزان کم.)

برای سرو

برنج را در ظرف‌ها کشیده و خوراک بیفتک را روی ظرف‌ها بریزید و بعد برگ‌های گشنیز را از ساقه جدا کرده و از آن برای تزئین استفاده کنید. همچنین می‌توانید لیمو را برش زده و کنار هر ظرف قرار دهید.