سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا

چای و قهوه به جنگ دیابت می رود


چای و قهوه به جنگ دیابت می رود

محققان می گویند، نوشیدن روزی ۳ فنجان چای و قهوه احتمال بیماری دیابت مربوط به سن را ۲۳درصد کاهش می دهد. به گزارش «Reuters»، نتایج یک بررسی نشان می دهد افرادی که به طور منظم چای مصرف می …

محققان می گویند، نوشیدن روزی ۳ فنجان چای و قهوه احتمال بیماری دیابت مربوط به سن را ۲۳درصد کاهش می دهد. به گزارش «Reuters»، نتایج یک بررسی نشان می دهد افرادی که به طور منظم چای مصرف می کنند نسبت به افرادی که گاهی چای می نوشند ۲۵درصد کمتر دچار دیابت نوع ۲ می شوند. هم چنین مصرف قهوه نیز با کاهش بروز خطر بیماری ارتباط دارد. محققان دانشگاه سیدنی تحقیقی روی داوطلبان در خصوص ارتباط بین مصرف چای و قهوه و خطر ابتلا به دیابت نوع دوم انجام دادند. نتایج این بررسی نشان داد که مصرف ۴ فنجان چای و قهوه خطر دیابت را ۲۵درصد کاهش می دهد. از آن جا که این تاثیر در مورد قهوه بدون کافئین نیز وجود دارد، بنابراین احتمال نمی رود تنها کافئین در کاهش دیابت موثر باشد. به گفته متخصصان احتمالا تاثیر مثبت قهوه و چای به وجود ترکیبات متنوع از جمله آنتی اکسیدان موجود در چای و قهوه مربوط است.