چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کلوچه فندقی


طرز تهیه کلوچه فندقی

کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید.

مواد لازم برای ۴۸ عدد :

کره نرم : ۲۲۶گرم

شکر : یک و نیم پیمانه

تخم مرغ : یک عدد

وانیل : کمی

آرد : ۲پیمانه

جوش شیرین : نصف قاشق چای خوری

نمک : یک چهارم قاشق چای خوری

فندق ریز خرد شده : نصف پیمانه

طرز تهیه :

فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.

کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.

آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.

خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.

ارزش غذایی هر یک عدد :

کالری : ۸۰

چربی : ۵ گرم

کلسترول : ۱۵ میلی گرم

سدیم : ۶۰ میلی گرم

کربوهیدرات : ۸ گرم

پروتئین : یک گرم