دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
گلابی شکم پر
مواد لازم:
شکر قهوه ای (یا شکر):
نصف پیمانه
کره نرم شده:
۲ قاشق غذاخوری
زرشک:
یک چهارم پیمانه
گردوی خرد شده:
یک چهارم پیمانه
گلابی پوست شده:
۸عدد
آب سیب:
نصف پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
شکر و کره را خوب با هم مخلوط و زرشک و گردوها را اضافه کنید.
گلابی را از قسمت بالا برش بزنید و کمی از داخل گلابی را با استفاده از قاشق های مخصوص خالی کنید.
گلابی ها را در ظرف پیرکس بچینید و هر یک از آن ها را با مقداری از مواد پر کنید و قسمت بالایی آن را که برش زده اید، روی گلابی قرار دهید.
آب سیب را در ظرف بریزید و گلابی ها را برای این که نرم شود به مدت ۳۰دقیقه در فر بپزید.
گلابی ها را داغ با خامه یا بستنی می توان سرو کرد.
ارزش غذایی یک گلابی متوسط:
کالری:
۹۶
چربی:
۰/۲ گرم
کربوهیدرات کلی:
۲۵/۷ گرم
فیبر غذایی:
۱/۵ گرم
قند:
۱۶/۳ گرم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب حج آمریکا مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان انتخابات حجاب دولت سیزدهم رسانه جنگ
هواشناسی تهران شهرداری تهران قتل فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت شهرداری پلیس سازمان هواشناسی باران آتش سوزی
قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی خودرو قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن تورم بورس
تئاتر زنان محمدعلی علومی تلویزیون سریال سینما دفاع مقدس سینمای ایران نمایشگاه کتاب صدا و سیما مسعود اسکویی موسیقی
مغز دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین طالبان نوار غزه نتانیاهو طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی رئال مادرید لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام بازی بارسلونا باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اینترنت فناوری اپل مایکروسافت آیفون گوگل باتری سامسونگ ماهواره ناسا ویندوز
رژیم غذایی مواد غذایی زیبایی چای بیمه کاهش وزن آلرژی دندانپزشکی